Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 14 Februarie 2025 sunt:
Voi ce încălțăminte mai purtați (domnilor)? Îmi puteți trimite si linkuri? Vreau sa îmi iau ceva ușor de calitate, care să nu fie de prost gust
E Victor Pițurcă un bărbat bine?
Fetelor, care este cel mai bun autobronzant de pe piata? Voi ce folositi? Am folosit de la Bioderma, insa nu prea bronzeaza...deci?! Va multumesc!
E ok sa te pensezi ca baiat? Doar cateva fire sa fie mai estetice nu asa hai hui
Buna TPU! Dau funda. Luna trecuta am fost sa imi fac unghiile ca orice domnisoara, insa doamna de la salon s- a grabit si nu si- a dat interesul deloc. Credeti ca ar trebui sa merg la altcineva? Tin sa...? (mai mult)
Sunt buni adidașii Bugatti?
Buna. Am par extrem de fin si fara volum. Recomandari de sampon pentru volum sau orice alte produse care poate sa imi faca parul sa arate mai putin plat?
Buna frumoșilor. Port niște ghete originale din magazin numărul 42 care au doar 26 cm in interior. Am găsit alții de la un magazin online, aceeași firmă insa ceva mai nou apăruți, numărul 41,...? (mai mult)
Bună TPU, mă puteți ajuta și pe mine cu o problema cu părul? Nu îmi mai creste, crește foarte greu, îl tund la vârfuri, la 1luna jumate, 2, eu l- am decolorat acum un an și a trebuit să...? (mai mult)
Mie mi se pare că Nicolas Cage este și a fost un bărbat bine. Cum de fiul lui a ieșit atât de urâtel?
Sunt de calitate adidașii converse (nu cei din material )? Am citit că sunt echo friendly asta însemnand că nu sunt din piele. La același preț să iau unii din piele? Ce părere aveți?
Pielea ecologica este aceeași cu pielea sintetica? Am găsit niște Converse la 300 lei insa sunt din piele ecologica și nu înțeleg cum se justifica prețul. Bănuiesc că nu se compara cu pielea...? (mai mult)
Converse,Lacoste sau Fila?
E ciudat ca bărbat să porți o sapca din aia ca in safari, cu protecție la gat?
Am doua întrebări cumulate in una. De ce încălțămintea adidas are preturi cuprinse intre 200 și mii de lei? Atât de mare este diferența? Și a doua, știe cineva cum sa recunoști o încălțăminte...? (mai mult)
Buna. Ce geluri, oje semipermanente, dizolvante sunt cele mai de calitate?
Bună ziua, am și eu o întrebare, aș dori să-mi fac părul creț, dar nu știu cum mă puteți ajuta cu un răspuns vă rog.
Https://imgur.com/a/KPZsyWl https://imgur.com/a/pfctiL8 https://imgur.com/a/9I5fQwQ Cum se numește acest element de lenjerie intimă?
Ce inseamna cuvantul, HoodCheck, din melodia lu mob?
Buna TPU :) Eu mereu am avut stilul mai casual sau sport. Si nu prea am haine elgante, rochii de seara etc. Dar va trebui saptamana viitoare sa merg la o intalnire mai "oficiala" sa zic asa. Si...? (mai mult)
Salut TPU. Doresc sa- mi schimb antiperspirantul cu unul de tip spray pentru baieti si vreau sa va intreb pe voi baietii ce antiperspirant folositi care sa nu lase pete pe tricourile negre si colorate?...? (mai mult)
Buna. Am o întrebare. Pentru pantaloni merge sa le pun nasture cu picior sau fara? Capsă nu am cum sa le pun că trebuie să rup materialul.
Exista incaltari din piele care nu sunt upper leather?
Cum sa aleg un tricou online? La unele port L la altele XL.Acelasi lucru e valabil si pentru o geaca subtire. Cred ca XL ar fi prea mare
Am fundul si picioarele foarte albe, cum sa fac plaja?
Ce parere aveti de Adrian Nicolae? Dar de Nicusor Dan?
Uite aici o intrebare. Cum scapi de ridurile sufletesti?
Zara pana la urma este marca ok? Vad ca au preturi foarte bune, eu credeam ca este un brand de lux sau ceva de genul. Comparativ cu Fila cum sta? Dar cu veer?
Sunt destul de tanara insa baietii astia mult mai tineri chiar cu muschi mi se par mai putin atragatori decat unii mai maturi.Adica mi- a zis unul student la facultate inalt super increzator si ten tanar...? (mai mult)
Fetelor, daca mi-as face epilare definitiva cu laser pe picioare, credeti ca ar fi o investitie buna? Ar fi pentru totdeauna? Si-a facut cineva? Multumesc!
Imi puteti spune niste marci de incaltaminte foarte bune care sunt mai putin cunoscute?
Imi pot pune cercel in buric ca baiat?
Cum imi dau seama ce marimi port la blugi? Am doar blugi no name pana in 150 lei si toate au marimi diferite. Vreau sa dau comanda insa nu stiu ce marime sa aleg
As dori sa îmi comand Collagen Premium https://www.amazon.de/- /en/Golden- Premium- Collagen- Complex- Servings/dp/B0847P7QYM Am văzut ca e destul de faimos împotriva ridurilor și pielii lăsate. ...? (mai mult)
De unde cumpăr ulei de argan presat la rece în afară de online?
Mai demult era la moda marca Veer.Am fost curios sa vad daca mai exista insa le gasesc produsele la preturi foarte mici.Atat de proaste sa fie? Parca sunt un pic dezamagit
Eticheta de la o haina scumpa are valoare?
Hei. Caut de ceva timp pantaloni verde deschis, gen mulați dar de perioada asta și nu am găsit. Întrebarea mea este daca știți vreun site unde ați văzut pantaloni așa, chiar m- ar interesa mult...? (mai mult)
E reala chestia cu laba piciorului mare, p.nis mare? Sa imi spuna cei care poarta mult la picior. Sau cele care au avut relatii cu astfel de persoane
Bună! Îmi puteți recomanda niște magazine online cu haine ceva mai ieftine? Ceva gen sinsay. Aș avea nevoie de una-alta, dar nu îmi permit în momentul acesta să investesc mult în haine.
Exista vreo societate in Ro unde se pot face ochelari de vedere pe comanda?
Care e mai sexy, un barbat cu picioare mai subtiri sau mai groase?
Cam cât costa aproximativ dacă merg la coafor sa-mi fac suvite?
Cât costa dacă merg la coafor sa-mi fac suvite?
Cum sa te imbraci pentru a parea cat mai feminina? De fuste si rochii stiu...multumesc!
Bună seara! Pentru o bratara Pandora ce recomandați clipsuri sau distantiere? As vrea sa știu care are și utilitate nu doar aspect. Mulțumesc
Care este rostul ciocatelor?
Buna ziua,parul meu este cret si foarte sarmos si eu vreau sa il cresc doar ca parul meu nu se duce in jos, ci mi se face un fel de afro.Ce produse trebuie sa folosesc sa imi creasca parul in jos?
Daca nu iti faci tunsori haircut sau altele care sunt la moda si cu care acum se iese in evidenta destul de mult si iti faci tunsori simple (asa cum se tundeau oamenii pe vremuri, pana sa apara moda asta...? (mai mult)
Salut TPU. Ce parere aveti despre parfumurile arabesti? Am vazut ca sunt mai ieftine si multa lume le lauda. Aveti idee unde pot testa cateva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?