Exista vreo societate in Ro unde se pot face ochelari de vedere pe comanda?
Care e mai sexy, un barbat cu picioare mai subtiri sau mai groase?
Cam cât costa aproximativ dacă merg la coafor sa-mi fac suvite?
Cât costa dacă merg la coafor sa-mi fac suvite?
Cum sa te imbraci pentru a parea cat mai feminina? De fuste si rochii stiu...multumesc!
Bună seara! Pentru o bratara Pandora ce recomandați clipsuri sau distantiere? As vrea sa știu care are și utilitate nu doar aspect. Mulțumesc
Care este rostul ciocatelor?
Buna ziua,parul meu este cret si foarte sarmos si eu vreau sa il cresc doar ca parul meu nu se duce in jos, ci mi se face un fel de afro.Ce produse trebuie sa folosesc sa imi creasca parul in jos?
Daca nu iti faci tunsori haircut sau altele care sunt la moda si cu care acum se iese in evidenta destul de mult si iti faci tunsori simple (asa cum se tundeau oamenii pe vremuri, pana sa apara moda asta...? (mai mult)
Salut TPU. Ce parere aveti despre parfumurile arabesti? Am vazut ca sunt mai ieftine si multa lume le lauda. Aveti idee unde pot testa cateva?
Îmi puteți recomanda niște site-uri pentru haine care primește plata cu paypal?
Salut, TPU! Stiti cumva daca se ocupa cineva cu inele pe comanda? Propriu- zis orice inel este facut la comanda pe marimea degetului dar ma refer la model facut de la 0. As vrea sa am un ghiul din aur...? (mai mult)
Astazi am mers sa ma tund, eu aveam parul cam pana la piept și acum il am cam pana la umeri și nu imi place cum imi sta și l- am filat in fata, ce pot sa fac? Ceva pentru cresterea parului mai repede...? (mai mult)
Fetelor am vazut pe net perie de indreptat parul, este buna ca si placa? merita?
Buna TPU! Am făcut o prostie si mi- am slutit parul. Il am lung si voiam sa- mi fac niște șuvițe scurte in fata, doar ca nu a iesit cum trebuie:)) Din prostie si greșeală am taiat par de dedesubt...? (mai mult)
Stiti un deoderant spray care sa nu pateze hainele?
Am un hanorac deasupra genunchilor. Intrebarea este: Daca are manseta jos, se poate purta ca o rochie?
La farmacie găsesc ulei pentru barbă?
Salut TPU, pot face STRIPTEASE dacă sunt bărbat?
Sunt bune testerele ca parfumuri? A mai luat cineva de la @exoticscentt?
Ce părere aveți de Teodora Nedelcu? Semăn cu ea
Bună seara! Ce parfum ați alege dintre Scandal, Black Optium și Gucci Bloom?
Va plac băieții cu tenul fin sau cei care deși ras au urme de barba?
Ce parfumuri vi par mai potrivite pentru vara?
La noi la scoala s-a pus un steag negru, oare de ce?
Help simt ca înebunesc! Am multe puncte negre pe frunte si am încercat sa le storc, am facut baie cu aburi dar degrabaaa va rog spuneti-mi cum sa scap de ele ca numai suportt!
Pe epantofi sunt adidasi originali? Sau de unde pot sa-mi iau fila originali?
Sfaturi urile pentru a slabi rapid? Acasă As vrea sa încerc sa fac, cardio, însă la alimentație am probleme Câteva sfaturi va rog? Menționez ca nu vreau Rețete sau alte suplimente...? (mai mult)
Îmi face mulți bărbați curte insa sunt că sunt pe interes deoarece știe că eu voi fi medic și chiar as vrea pe cineva de același nivel. Ce mă fac daca nu dau de unul care sa câștige cel puțin...? (mai mult)
Cand a aparut trend- ul cu tricoul peste bluza? Eu am inceput din luna mai a anului trecut sa ma imbrac asa si inca mai port tricourile si bluzele in acest fel cand e vremea mai blanda. De saptamana trecuta...? (mai mult)
E ok sa port Nr 41-42 la 1.84 m? Am vecini de 1.70 care poarta 44. Mai degrabă am labele picioarelor subțiri
Pot purta in public haine cu poliția romana? Dar cu jandarmeria?
Stie cineva de unde as putea sa gasesc ciorapi cu dantela si pantofi ca cei din aceasta imagine? https://pin.it/3Nu0BnQ
Stie cineva de unde as putea sa gasesc haine mai roz, copilaresti, asiatice precum acestea in Romania sau pe site- uri din alte tari de incredere si cu transport in Romania? https://pin.it/vcq13Km ...? (mai mult)
Buna, daca am 15 ani si vreau sa-mi vopsesc parul, el fiind saten inchis, vreau sa il fac saten deschis credeti ca se va deteriora prea rau? :)
Salut! Ati dat comanda de pe Techwear Club? Daca da, cum vi s-a parut comanda? Credeti ca sunt fake-uri printre produse?
Salut! De ce nu îmi rezista pe buze rujul rezistent la transfer? Nu mănânc grăsimi, beau o cafea dimineața, nimic ieșit din comun.Dar după câteva ore mai rămâne doar conturul.La unele femei...? (mai mult)
Bună! Știți cumva dacă genele false de tip buchețel fără noduri pot fi purtate în permanență, ca cele fir cu fir? Mulțumesc!
Este placa cu aburi o alternativa mai "sanatoasa" pentru firul de par decat cea clasica? Daca da, imi poate recomanda cineva o placa buna? Multumesc!
De ce femeile înalte au o postura a corpului mai buna fata de bărbații de aceeași înălțime? Și parcă sunt și mai puțin crăcănate
Am cucul de 7 cm, am cumparat titan gel. Cucul nu a crescut deloc si s-a umflat. CE SA FAC?
Buna, mi- am comandat niște mocasini de pe situl DeeZee. Dar din păcate am luat numărul 37 și îmi sunt un pic mari, dacă imi împing dejetele de la picior pana la vârf imi intra 2 dejete. Ce aș...? (mai mult)
Ce părere aveți de numele de bărbat Monică?
Sunt adidasii fila mai de slabă calitate? Vad că sunt mai ieftini decât Nike puma Lacoste adidas etc
M-am trezit cu o pata maronie pe pijamale. Ce poate fi?
Vara purtați sapca, ceva? Cei care nu purtați nu va e teama că va bronzați pe fata iar corpul rămâne alb?
Nu vrea sa ii jignesc pe cei în cauză,probabil că sunt destui aici, însă cum e sa fii urat? Fac un studiu de caz. Sa îmi răspunda doar cei vizați
De ce ar purta cineva pantaloni din aia vagabond care părea că au pampers in spate? Sunt oribili. Sau adidași yezzy care seamănă cu o glazura de frișcă. Nu înțeleg
Stie careva, functioneaza uleiul de ricin sau spalarea scalpului cu cafea ca sa creasca parul mai repede?
La ce va gândiți când vedeți un om super frumos?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!