Fetelor, pentru a parea mai tanara, e adevarat ca in loc de ruj mat sau oricare fel, trebuie sa folosesti un luciu de buze cu putina culoare? E o alegere buna? In ce sa investesc? Sunt trucuri de frumusete...? (mai mult)
Buna TPU. Cine se pricepe foarte bine la modă și mă poate ajuta cu un nume de model de rochie? Ce fel de rochie; Unde se poarta; Când se purta; Și mai tot ce știți voi pe panga asta ...? (mai mult)
Ce vad femeile la bărbați, n-au nici forme sa zici că ..la fata nu au trăsăturile femeilor, e ceva nativ sa le placa un bărbat? Sunt foarte rari foarte frumoși cu trăsături feminine la fața
Salut. ULEIUL de cocos este esențial de aplicat pe față după spălare pentru a nu se usca pielea sau crăpa?
Ce parere aveți despre parfumurile arăbești? Ați încercat vreodată? Persista?
Salut... Cine a folosit parfumul Ginger&Tonka de la MyGeisha? As dori niște impresii despre persistenta. Mulțumesc!
Am o geaca,nu știu ce are in ea fulgi clar nu, care este foarte grea, zici ca e din metal. Și mai e rigidă. Ce sa fac?
Cum fac sa-mi creasca parul mai repede. Mi-as dori cam o aproximare cam in cat timp creste si din experiente proprii dar numai daca e posibil. Tin sa precizez ca sunt fata
De ce unii sunt tineri și arată bătrâni? Ce copilarie e aia? Am avut colegi in liceu la care se făcea referire cu, , bărbatul ăla''. Cand se jucau și ei pe strada chiar am auzit o remarcă de ...? (mai mult)
Cum sa procedez pe vremea asta friguroasa sa nu fiu atins de razele soarelui pe tenul meu minunat?
Bună fetelor. Vreau să mă vopsesc brunetă, culoarea mea actuală nu este uniformă, are și șaten închis la rădăcini, spre vârfuri este castaniu deschis și roșcat, o combinatie nu prea...? (mai mult)
Daca sunt tare in brand și dau bine cu pumnul pot purta orice vreau si daca rade cineva am dreptul să îl bat? Adică își place să port colanți și brățară le picior
Bună! Îmi puteți explica vă rog cum trebuie să fie un costum de mire? Mă refer, prin ce este diferit de un costum pe care l- ar purta un invitat? Ce elemente trebuie să aibă?...? (mai mult)
O întrebare pentru fete și va rog sa îmi răspundeți: De ce preferați mai mult chiloții tanga decât cei tetra? Înțeleg ca cei tanga sunt sexy, doar ca nu inteleg cum suportați ața aia în ...? (mai mult)
Buna! Am un gel de dus de la Yves Rocher cu ulei de argan si ma intrebam daca uleiul de argan in general miroase bine sau e doar de la gelul ala de dus? :)
Cum se face acel coc din 2 cozi normale impletite, apoi amândouă adunate împreună? Este o coafură mai veche, se făcea si pe vremuri...
De ce sunt atat de increzute femeile când sunt machiate?
Am o întrebare: Eu ca băiat ma excit când vad o fata ca poarta dresuri și tocuri este ceva ok? Înseamnă că am fetish la dresuri și la tocuri? Vreau răspuns doar de la fete va rog!
Întrebare pentru bărbați. Voi cum va epilați intrafesier?
Caut si eu o rutina de skin care pentru fata dupa machiaj. in mare parte ce as avea nevoie in afara de makeup removal. dupa filmari cand dau fondu de ten jos cu sapun imi ramane pielea extrem de uscata....? (mai mult)
Nu e un mesaj de rau, sau ceva. Dar as dori sa știu cam cât costa operațiile fetelor respective? Sunt slabe, au talia definita, oase subțiri și totusi au forme. Eu nu cred ca ai cum sa te naști...? (mai mult)
Recomandări lenjerie pentru un bărbat cu funduletul mic?
Bună! Știți site-uri din România de unde aș putea achiziționa haine kawaii?
Salut, sunt Gay si mi e rusine sa ies afara cu haine de femeie pe mine, ce as putea face? exista haine decoltate pentru barbati? dati-mi si mie saite dau funda. PAA
Buna deci am o problemă, am multe puncte negre pe frunte si pe nas de 2 ani si nu stiu cum sa scap de ele! Am încercat tot felul dr chestii, nimic nu a ajutat, ca rog mult spuneti- mi cum sa scap...? (mai mult)
Ce mărime la haine îmi trebuie pentru 1.90 și puțin grăsuț?
Bună! Ce părere aveți despre loțiunea de la Gerovital cu petroleum pentru păr? Ați încercat? Se văd ceva diferențe?
Am citit pe internet acum cativa ani ca iti poti creste parul cu ulei de masline dar am uitat cum se procedeaza.Este adevarat? Parul meu nu este nici scurt nici lung, dar as vrea sa fie mai lung.
De ce sunt femeile grase atât de ofuscate atunci când le spui că sunt... grase? Că doar nu le minți, nu?
Eu am niște umeri foarte lați. Am un piept cu o distanță între sani de 20 cm și talie foarte mică fata de fund. Fundul ca lățime este mai mic decât soldurile și arat dubios :(( :(( Am văzut...? (mai mult)
Https://www.salewaromania.com/ si site-ul asta e teapa?
Ce lenjerie intimă este potrivita pentru un masaj?
Buna ziua. Mi am cumpărat o blana din vulpe argintie, as vrea sa stiu ce sa fac sa numai cada așa mult par din ea
Pantofii in situl jordan 1 Romania este original si nou? Cineva cumparat acolo?
Salut, am 17 ani, sunt băiat, insa am o problema cu parul meu care pare uscat si am niște fire asa carunte din cauza asta, eu ma spal aproape in fiecare zi pe par dar problema bănuiesc ca vine de...? (mai mult)
Mi- am luat un hanorac de pe internet si imi vine foarte bine pe mine, doar ca manecile nu sunt stramte si sunt putin lungi, nu e o problema mare dar ma deranjeaza, nu pot sa le fac stramte? Cu un elastic...? (mai mult)
Ce părere aveți despre produsele (parfumuri, haine, încălțaminte, accesorii) create de designer-ul Karl Lagerfeld? Folosiți? Cum vi se par?
Ce ținute merg pentru o seară de vara?
Ce haine merg in fiecare anotimp?
Am o întrebare, as vrea sa achiziționez parfumul un million, dar varianta parfum, nu apa de toaleta. L- am găsit, e cam rar, arata puțin diferit. Are același miros ca un million apa de toaleta...? (mai mult)
Ce barba recomandați pentru fața Rotundă?
Daca am 16 pot sa folosesc Alopexy pentru par?
Vopsitul poate dauna rezistenta parului? Vopsitul des poate provoca acest lucru?
Buna! O școala pentru curs de unghii (Nails Academy) știe cineva in sectorul 1, București? Mulțumesc!
Salut, vreau sa scap si eu de parul de pe cap definitiv fara a mai creste vreodata. Asa ca va rog dati-mi solutii eficiente si ieftine. Multumesc
Cum pot sa- mi ascund cat de mult posibil parul? Ieri m- am tuns scurt si cine m- a tuns m- a tuns prea scurt si arat oribil si mi- e rusine sa ies din casa cu parul asta. Port o caciula dar nu o pot purta...? (mai mult)
Bună TPU! Am scalpul foarte rar și gras! Nu mai știu ce să fac să mai dau și eu puțin volum în zona aia...și se îngrașă super repede.Vă rog frumos să îmi recomandați ceva produse/remedii...? (mai mult)
As vrea sa imi fac blefaroplastie la 18. Cine a facut aceasta operatie imi poate spune mai multe detalii?
Buna, vreau si eu sa particip la campaniile de testare gratuita de la cerave si la roshe posay. 1. Coletul vine prin posta sau prin curier? 2. Transportul e gratis? Adica totul e gratis, chiar nimic...? (mai mult)
Unde se gasesc ținutele kpop in România?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!