Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Cum pot scăpa de șuvițe blonde?
Cu ce a-și mai putea să îmi îndrept parul în afară de placă?
Buna, cu ce trebuie sa ma dau pe par înainte sau după ce îl îndrept cu placa sa reziste mai mult?
Buna. Va rog daca puteti sa imi recomandati un bbcream care ar putea inlocui bbcream- ul de la Cristina Ich sau unul cat de cat asemanator ca textura la un pret mai accesibil. Bbcream- ul de la ea mi ...? (mai mult)
Ce părere aveți de operațiile de scoatere a alunitelor? Sunt riscante?
Bună ziua! M-am decolorat de la brunet și m-am vopsit pe urma un fel de aramiu / portocaliu. Ce se întâmplă daca dau vopsea de culoare blonda peste portocaliu? Iese blond oare?
Salut! Eu in general ma tund la un frizer care tunde bine si imi fac o tunsoare cu fade normala, acum el a plecat in vacanta si pentru ca am stat cu parul mare nu- l mai suport am ales sa ma programez...? (mai mult)
Ați plasat vreodată o comandă pe https://makeupshop.ro? Dacă da, ați putea sî îmi spuneți cum a fost experiența de cumpărare și ce ar putea fi îmbunătățit?
Ce va determina sa va faceti tatuaje pe corp? Exista avantaje ale celui care se tatuiaza fata de cel netatuat?
Unde poti cumpara un Durag in Timisoara? De mult am vrut sa port unul pentru ca mai nou e la moda.
M- am facut bruneta acum 2 saptamani(o imensa greseala) eu fiind satena natural(am fost vopsita doar blonda de vreo 5 ori si apoi m- am facut satena, culoarea mea naturala si apoi bruneta, regret si ...? (mai mult)
Îmi pot face gaura in nas doar cu Cercelul?
Vara : teniși sau bascheți ce preferați de obicei?
Buna. In 5 zile sunt invitata la o nunta (domnisoara de onoare). Problema e ca am cosuri pe frunte si am un fond de ten cu acoperire destul de mica, iar din pacate nu le acopera. Am si un corector, desi...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva dacă la acest liceu se face și profesională?
Buna Ce spuneți adidașii aceștia de la Alexander Mcqueen arata exact ca și cei originali? E vreun detaliu care îi dă de gol că sunt fake? Încălțămintea nu este originala! Voi ați purta fake?...? (mai mult)
Bună! Ce se poate întâmpla dacă folosesc o crema pentru ten deschisa după cele 6 luni? Specifica pe cutie a fi folosita în 6 luni dar expira abia la anul. Nu își mai face efectul sau pot sa apară...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie de ajutor. Nu stiu cum sa- mi fac parul sa- mi stea bine, am curtain bangs si nu mi se mai aranjeaza de asemenea, pentru face shape, unde relativ se termina hairline- ul pare ...? (mai mult)
Buna! Hey. Sunt reprezentat nou, luna asta vreau sa comand ceva de pe Avon și îmi vine și catalogul pe lună asta în comanda. Dar luna viitoare cum imi vine alt catalog daca nu comand nimic?
Dacă folosesc doar oxidantul din vopseaua de păr fara mănusi are ceva?
Cate sedinte de laser sunt necesare pentru a indeparta un tatuaj semipermanent al sprancenelor? E de ajuns o sedinta la un pigment maro?
Cu ce pot trimite sticluțe decanturi de 10ml de parfum în alte țări ieftin?
As vrea să învăț să împletesc în coadă de pește. Pare destul de complicat! Va pricepeți? https://usercontent.one/wp/www.everydayhairinspiration.com/wp- content/uploads/2020/08/IMG_6641-...? (mai mult)
Ce tip de pantofi ar merge bine la o așa ținută (pentru ceva festiv)? Linkuri, poze, mersi. Ceva cu toc mic, sau fără. Mulțumesc https://basket-...? (mai mult)
Salut! Dacă pun la mașina de spălat o pereche de Jordan 1 Mid, se strică? Mulțumesc!
Salut, în ianuarie mi am făcut un piercing în lob, practic a doua gaură, am avut destul de multe probleme cu el dar de la un timp am crezut ca s- a vindecat însă nu a fost asa, ma doare (nu foarte...? (mai mult)
Mi s- a rupt o unghie cu gel când am incercat s- a deschis congelatorul de la magazin. Am sunat la salon și mai au loc de- abia pe 15 luna asta. Eu trebuie sa ma duc la o nuntă sâmbăta, și nu ma...? (mai mult)
Vi se întâmplă să vă uitați la voi si sa spuneti OMG ce frumos/asa sunt, parcă aș fi un înger? E asta un semn de narcisism sau cum s‐o numi?
Cine poartă fustă sau rochiță acasă mai tot timpul?
Cum pot îndrepta tulul la o rochie de mireasa, care este foarte botit, cei de la curățătorie si au dat interesul sau nu au vrut
Fetelor a comandat cineva de pe https://luxnailsbrands.ro? Ce parere aveti? probleme cu livrarea sau ceva? Calitate? As vrea sa comand un set de oje semipermanente. Multumesc.
Hey fetelor???? Care tip de vopsea este mai buna pentru par dintre Casting Creme Gloss și Garnier Olia? As vrea o vopsea blândă care nu distruge parul adică să cadă parul sau să îl deterioreze ...? (mai mult)
Buna! Intrebare mai mult pentru fete/femei: La mine in sat sunt o gramada de fete care fac unghii semipermanente sau cu gel, si ma gandeam ca poate m- as apuca si eu de asa ceva, pentru ca acest tip ...? (mai mult)
Buna! A dat cineva comandă de pe notino și nu i-au ajuns toate produsele comandate? Care a fost rezolvarea?
Care este cel mai bun salon/ barbershop pentru barbatii cu par lung/ par mediu-lung din Galati? 2
Stie cineva cam cat costa sa- ti pui 1 ml de acid hialuronic în buze în Bucuresti? Si nu înteleg ceva, cand zici vreau 1 ml asta înseamna ca 0, 5 ar fi într- o buza si 0, 5 în cealalta nu?...? (mai mult)
Voi vă faceți părul cu cărare pe mijloc și apoi prins în coadă la spate? https://starstylewigs.co.uk/images/companies/1/Sleek-Low-Ponytail.jpg? 1500598003978
Dacă eşti vopsită brunet, te poți vopsi balayage?
Ajutorrr! Din greseala, mi-am pus lipici de unghii pe blugi, cu ce se poate duce?
Hei, se poate schimba forma unghiilor la întreținere din balerina în pătrat? Sau trebuie date jos și făcută altă construcție? Funda
Buna TPU, știu ca este o intrebare penibila din toate punctele de vedere. Am 16 ani și îmi doresc foarte mult sa îmi pun acid in buze (nu bot de rata, 0, 5, ceva foarte natural, eu nu am buze...? (mai mult)
Buna. Oare cu ce m- as putea epila in zona inghinala? Mă epilez cu bicul de câțiva ani, însă am obosit. La mine este deranjat faptul că îmi crește și pe linia bikinilor ...adică cum creste puțin...? (mai mult)
Bunaaa, am parul saten închis la culoare și vreau sa-mi fac 2 Șuvițe gri sau blond deschis in fața, acasă, cum procedez?
Salut, sunt băiat, am parul saten închis și mâine am de gand să îmi fac niste șuvițe blonde, îmi va sta bine? Am tenul deschis la culoare nu foarte dar îl am.
Salut băieți, am o mica problema, de ceva timp tot caut pe net ceva pentru creșterea barbii, îmi cresc câteva fire pe langa perciuni și mustață și ciocul cam rar, ce îmi recomandați pentru...? (mai mult)
Pot să-mi lipesc unghiile false cu lipici lichid pe unghiile naturale?
Tare mi-ar placea astfel de ghetuțe de pânză, adică ceva ușor și comod. Cu ce ar merge mai bine, fusta sau blugi? https://muzejzeravica.org/jpg/3775_1_l.jpg
Salut, stie cineva daca se gasesc șepci de barbati la Pepco?
Buna! Am parul ondulat și mi-l fac cu placa, în maxim 2 ore parul meu se face înapoi ondulat, ce ar trebui sa fac sa poată rezista mai mult?
Bună! Am văzut o reteta prin care amesteci sampon cu cafea și ar funcționa crescând parul, a încercat cineva? Funcționează?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului