Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 20 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Am scalpul foarte rar și gras! Nu mai știu ce să fac să mai dau și eu puțin volum în zona aia...și se îngrașă super repede.Vă rog frumos să îmi recomandați ceva produse/remedii...? (mai mult)
As vrea sa imi fac blefaroplastie la 18. Cine a facut aceasta operatie imi poate spune mai multe detalii?
Buna, vreau si eu sa particip la campaniile de testare gratuita de la cerave si la roshe posay. 1. Coletul vine prin posta sau prin curier? 2. Transportul e gratis? Adica totul e gratis, chiar nimic...? (mai mult)
Unde se gasesc ținutele kpop in România?
Cei care urmăriți emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", pe cine susțineți și cine credeți că va câștiga? Eu o susțin pe Viviana Sposub și consider că ea ar trebui să câștige.
De ce majoritatea dintre bărbați au părul lung, ochii misteriosi? E vreo o tradiție cu chestia asta?
Neața! Ce lenjerie intimă ar merge pentru jacuzzi?
AF1 sau Nike tech fleece? Nu stiu ce sa aleg
Buna, cum pot scapă de iritațiile și foliculita după epilare? Ce pași trebuie sa urmez?
De unde sa îmi iau chiloți de calitate?
Salut, sunt băiat și am 15 ani, vreau să știu din ce cauză am permanent mătreață în cap chiar și după spălare și zilnic când mă "scarpin" pe cap îmi cad câte 3- 4 fire scurte de păr...? (mai mult)
La ce varsta ar trebui să porți lenjerie intimă: bikini, tanga sau sutiene?
Ultima dată când m- am vopsit a fost astă vară în August. De atunci nu i- am mai făcut nimic nimic, cu toate că am tot zis să mă fac pentru a- mi reîmprospăta culoarea. Faza e că eu nu ...? (mai mult)
Bună, cunoașteți pagini care vând accesorii precum lanțuri/brățări/etc... făcute din argint adevărat? (Vorbesc de pagini românești).
De unde îmi pot cumpara o pereche de blugi largi (hip-hop / baggy) in genul asta https://postimg.cc/tZddsbTD?
Vreau sa am un par frumos si nu prea e, ce ulei imi recomandati, de argan sau cocos
Buna ziua. Am achiziționat dispozitivul foreo luna Smart și i s-a terminat bateria. știe cineva dacă se poate reîncărca sau cumpara baterii pentru el? multumesc
Am ochii schimbători vara verzi și iarna albaștrii Mi au spus niște prieteni ca s cam rari tipul asta și chiar asa e?
Salutare, am o pereche de pantaloni de barbati in carouri rosu cu albastru. Ce s-ar asorta foarte bine cu ei?
Buna, am o problemă cu genele de la ochi în fiecare seară folosesc ulei de ricin pentru creșterea genelor însă eu la ochiul stâng am un tic de a smulge genele iar la ochiul drept le am perfect normal.Stiu...? (mai mult)
Bună TPU! ce nike-uri recomandați pentru fete pana în 500 de lei?
I-am oferit un raspuns unuia care zicea că 70% din femeile din Romania sunt urâte și a fost șters de către editor. Sa înțeleg că și el este de acord sau de ce a fost șters?
Am 74 de kilograme, 17 ani. Mi-ar veni marimea xl la o geaca de iarna?
Am fost la un medic chirurg, și mi- a spus ca pentru o fata simetrică am nevoie sa îmi ridice obrajii, pentru ca efectiv sunt "căzuți" și par obosiți. Am nasul cu vârful piramidal "căzut" și...? (mai mult)
Voi lasati tips artistului care v-a tatuat? Nu stiu daca se "practica" in Romania
De ce sunt britanicii atât de urâți? Mă uit la niste show-uri pe MTV sau ce mai vad pe YouTube și nah, poate arata doar uscaturile
Bună! Ce mi-ați recomanda pentru creșterea mai rapida a parului?(Ma refer produse, nu măști și etc făcute în casa), Mulțumesc!
Buna! Ce părere aveți despre cremele de fata (sau produsele în general de ingrijire) de la Avon?
Bună TPU! Mi-aș dori un scurt review de la persoanele care au folosit minoxidil pe scalp, functioneaza? In cat timp s au vazut rezultatele? Trebuie folosit toata viata? Care sunt efecte adverse?
Bună! Întrebare pentru fete, dacă știu și băieții nu-i problema. Ce produse de skincare recomandați (masca, crema, gel de curățat fata etc.)?
Buna TPU! Am 2 umflaturi deasupra sprancenelor, gen 2 oase. Ies in evidenta oarecum, exista vreo operatie pentru remodelare sau indepartarea acelor oase (umflaturi)? Daca da, stiti cum se numeste operatia?...? (mai mult)
Cand imi fac o coada impletita de- a lungul impletiturii imi sar fire afara si arata insestetic, zici ca sunt niste țepi. Cum sa le potolesc sa nu imi mai stea asa si sa imi arate ordonat? Nu sunt tunsa...? (mai mult)
Ce se întâmpla daca ma spal o zi da o zi nu pe cap? Îmi place sa îl am mereu curat si îngrijit, afecteaza?
Vreau să- mi achiziționez o pereche de blugi și un hanorac, dar nu știu exact ce mărime să aleg... Picioare =97cm Sold=85 Talie=80 Piept=83 Înălțime/greutate=175/60 și ceva Cred că...? (mai mult)
A comandat cineva de pe Rapcity.ro? Adidasi ceva?
Am o mareee problemă. De o lună de zile mi- am pus codite afro împletite(braids box) iar astăzi mi le- am dat jos. Efectiv am rămas cu câteva fire de par în cap. Habar n- am ce să fac. Inainte...? (mai mult)
Poate un magazin online sa vândă încălțăminte fake Nike sau Adidas ca fiind originala? Sunt replici atat de fidele încât mi- e foarte greu sa îmi dau seama. Sau ce încălțăminte nu se falsifica...? (mai mult)
Daca doua persoane care se cunosc nu s- au mai vazut de mult timp, de ani de zile, iar cand se intalnesc intamplator pe strada si se revad fata- n fata, una din ele exclama catre cealalta ceva de genul:...? (mai mult)
Care e cea mai buna crema hidratanta si cel mai bun ser cu vitamina C si acid hialuronic?
Ce părere aveți despre crema hidratanta cu miere, propolis, ceara de albine Apidava?
Salutare! Mi- ar putea spune si mie cineva cine este barber in domeniu, ce gratare si numere trebuie sa folosim la masina de tuns pentru a realiza un skin fade cat mai bun? Si care este diferenta dintre...? (mai mult)
Ce haine sunt specifice anilor 90?
Care metoda este mai avantajoasa pentru creșterea unghiilor și rezistentei lor? Gel pe unghia naturala sau oja semipermanenta? Oja semipermanenta întărește unghia, sau este la fel de subțire ca ...? (mai mult)
Au luat- o razna femeile de poarta pantaloni mulați și își pozează fundurile? Ciuda mea este că eu ca bărbat nu pot purta și eu pantaloni mulați, adică pot purta doar pe strada, ele poartă și...? (mai mult)
Salut! Caut si eu un parfum / odorizant cu aroma de tamaie si mahon, daca ma poate ajuta cineva cu informatii ???? Dau funda!
Ce sa folosesc ca sa am un par frumos? Arata prea uscat, firele nu stau drepte etc.
Merge sa porti bluze cu decolteu in V la liceu? Sau este exagerat?
Ce tatuaj sa îmi fac pe fund?
Salut! Ma gândesc sa ma tund 0. Ar fi o alegere buna sau proasta? Nu ma interesează neapărat cum voi arata. Dacă ma tund 0 și îl las sa crească, o sa am altfel parul când va creste? Am niște...? (mai mult)
De ce unele vedete nu recunosc că au operații estetice deși realitatea arată cu totul altceva? Până și medicii specialiști au confirmat acest lucru dar ele continuă să nege. Care e motivul ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?