@cretzufinish am scris destul de clar SURSA "faracuvinte.ro"
E la mintea cocosului ca te poti informa de pe net...asta este o informatie de pe internet
Asa ca n-are sens sa fii penibil
Cine primeste e ok, cine nu sa fie sanatos.
multumesc!
Albastrul cu ochii caprui nu merge? Asta-i o aberatie, albastrul se potriveste destul de bine pentru ochii caprui.
Eu nu inteleg pentru ce tot postati chestiile astea fara sens, ne putem documenta singuri, nu cred ca exista cineva de pe TPU care nu stie sa dea un search pe google.
Nu vad rostul postarilor de dragul de a avea mai multe "intrebari". Scuze ca m-am bagat, sunt mai "penibila"
Foarte utile sfaturile, pe astea chiar nu le mai citisem in alta parte! Iti sugerez sa postezi si cateva informatii despre pensulele de machiaj - asta cu riscul de a-ti sari, iar, in cap "vigilentii" internetului
Buna!`Multumesc frumos pentru informatii, dar si eu sunt una dintre adolescentele care procedeaza corect in privinta make-up-ului, pentru ca Aubrey Rube si Michelle Phan de pe Youtube au avut grija ca eu sa le stiu cele mai importante sfaturi.
Stiam ca fardul albastru fac ochii caprui sa iasa in evidenta, dar mie pur si simplu nu-mi sta bine.Am incercat deja de multe ori sa combin albastrul in tot felul de look-uri, dar nu-mi sta bine si asta-i; pe deasupra mai imi da si un aspect de gipsy, ceea ce nu-mi place.
DaciaRomania întreabă: