Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 21 Februarie 2025 sunt:
Am 22 de ani și pe zi ce trece mi se accentuează ridurile și culmea ca ma chinui din greu sa nu am mimica și gestica ( sa ridic fruntea, sa ma incrunt) și totusi se accentuează :(( Țin sa mentionez...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o întrebare despre unghii. Pot aplica top-coat peste unghiile făcute cu oja normala, iar apoi sa le bag in lampa? Bineînțeles după ce aceasta s-a uscat. Mulțumesc frumos!
Ce parfum purtati iarna asta?
Bunăă! Ce părere aveți despre șampoanele și balsamele de la Cien? numai pe astea le văd în Lidl și sunt curioasă cât de bune sunt
Buna! Cat timp este "valabil" uleiul de cocos dupa ce l am scos de la frigider?
Dacă imi aplic pe păr apa oxigenata trebuie sa ma spăl pe cap in ziua aia sau pot si in ziua următoare? Va afecta?
Ce parfum preferați dintre amor amor și scandal?
Cum se face albirea anală daca știe cineva?
Inelele din alamă se decolorează?
Cum sa scap de burtoiul asta fara sa ma usuc și mai rău,că și așa sunt slab mort în afara de mingioiu asta, care din păcate e moștenire genetică
Salut, imi puteti spune si mie ce hanorac poarta Yny Sebi in piesa "Tabara de vara"? Ala cu carouri
As vrea sa imi cresc si eu o barba da nu stiu care sunt pasii, am 28 de ani si nici- o data nu am lasat- o sa creasca mai ales ca intodeauna vedeam ca sunt parti goale si nu arata frumos.Am auzit ca trebuie...? (mai mult)
Salut! Site ul desportivo e legit sau vand fake uri?
M-am dat cu ulei de ricin pe barba. Cat timp trebuie sa il las acolo pentru ca este cam incomod fiind lipicos
Mi- au venit astăzi niște haltere la 25 kg plus ce greutati mai am de glezne ajung la 30 kg. As dori sa îmi ridic fundul. Nu cine știe ce, credeți ca se poate? Lucrând intensiv cu aceste...? (mai mult)
Buna, vreau să-mi vopsesc parul intr-o culoare deschisa, ce salon din București îmi recomandați?
Salut,daca am tenul mai inchis,il pot albi cu o crema sau o masca? Daca da, ce creme sa cumpar?
Salut...Am o cărare in par! Pot sa fac ce va sa scap de ea sunt băiat și vreau sa ma tund intr-un stil frumos dar strica puțin cărarea
Salut unde gasesc si eu poze cu tunsori scurte simple de baieti? Nu vreau poze de pe pinterest cu brat pitt si dicaprio, toti stim ca frizerii de la coltul strazii nu fac tunsoarea ca a lor!
Cu ce curățați bijuteriile de argint?
Buna. As vrea sa-mi fac unghiile cu gel acasa, dar apelez la voi pentru a-mi spune cam de ce produse am nevoie. multumescc
Bună am o întrebare De două săptămâni mi- am pus box braids(codite afro/codite împletite) Și m- a mâmacat la rădăcină așa că m- am scărpinat puțin iar acum am în cap o groază de mătreață...? (mai mult)
Salutare, unde pot găsi etichete care pot fi aplicate prin coasere sau aplicate la cald ale brand-urilor de renume... Gucci, Prada, Armani etc? Va mulțumesc
De ce acele modele care defilează pe podium au expresii fade care nu exprimă nimic, de parcă ar fi roboți? De ce nu emană nicio bucurie pentru faptul se află pe podium și lumea le admiră?
Bună TPU! Revin cu o întrebare cam, stupidă DAR CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR.Cu ce a- și putea să mă îmbrac la târgul de Crăciun? Ceva drăguț, modest, sau, nici nu am idei... Aștep întrebări!...? (mai mult)
Bună, mi-am pus azi piercing in buric și ma doare, precizez ca e prima zi. e normal? L-am curatat și dezinfectat
Bună, mi-am pus azi pierce in buric și ma doare… l am dezinfectat, mișcat. E prima zi, e normal sa ma doară? Mai ales când îl mișc
Salut! La înălțimea de 178 ce mărime ar trebui sa port la pantalonii de trening (joggers, sweatpants)? Eu as vrea sa port marimea L! Dar pana acum am purtat m! Dacă as fi fost puțin mai înalt...? (mai mult)
Salut. Există vreun site de parfumuri unde sa-mi dea vreo 10-20 de mostre ca să miros fiecare parfum după aia să cumpăr o sticlă întreagă?
Cum vi se par 60 kg la o fata ce are 24 ani? Mult sau putin?
Black Orchid Tom Ford are mai multe variante sau e doar unisex?
Întrebare ???? : o ținută full black: blugi negri adidași Negri bluza neagra, s ar asorta cu o geaca albastră închis?
Știți un salon de manichiura in Cluj-Napoca care face unghii și fetelor de 14 ani?
Stie cineva daca terapiile cu laser chiar ajuta cu intinderea pielii in exces? A facut cineva? Multumesc
De ce se fac numai haine oversized? Ma duc in mall si abia gasesc o geaca sau un pulover care sa nu atarne pe mine. Daca iau xs (eu port) e ca si cand as lua xl
Salut, mi- am luat si eu o masca din aia lichida neagra de fata, si mi- am dat seama de abia dupa ce mi- am pus- o ca dupa ce se usuca si o desprind jos, o sa- mi ia firele scurte de barba jos. Intrebarea...? (mai mult)
Caut un model de tricou, poate stie careva. E alb si are scris pe mijloc cuvantul GIRL, iar in loc de litera i e un trandafir de aceeasi marime ca si celelalte litere.
Deci am decis sa îmi las unghiile mari dar am o problema:mi se murdăresc foarte repede și se vad oribil. Le-am dat cu lac dar degeaba. Ceva sfaturi?
Buna seara, ce parere aveti de vopseaua de par Apivita, am parul saten foarte inchis si vreau sa ma vopsesc un roscat/ morcov? Acum doua luni am mai fost vopsita cu henna, dar doar am dat parului o ...? (mai mult)
Bună Spuneți-mi va rog este original acest parfum? https://m.olx.ro/d/oferta/apa-de-parfum-christian-dior-sauvage-barbati-100-ml-IDfzejE.html?isPreviewActive=1
Buna,vreau si eu niste siteuri (cunoscute, ori de incredere) cu incaltaminte de iarna mai sport asa, nu vreau bocanci. Daca stiti, multumesc.
Buna, Imi spuneti va rog cum pot scapa de vergeturile rosii?
Care sunt top 3 parfumuri preferate de voi?
Bună, dragii mei! Stiti vreo solutie cum sa scap de parul brunet si sa devina saten, insa fara decolorare? Nu s- a inventat vreo vopsea care sa prinda cat de cat? Orice am incercat mai deschis ...? (mai mult)
Buna! Deci, m- am vopsit bruneta în Septembrie și ieri m- am decolorat la rădăcina, am vrut sa îmi fac suvite blonde dar nu s- a decolorat cum trebuia doar rădăcina …întrebarea mea este, sa...? (mai mult)
Ce parfum i s- ar potrivi unui bărbat mai timid /tăcut, dar tot odată mai îndrăzneț? Nu sunt hotărât ce parfum sa comand, în Mall nu pot întra ca nu sunt vaccinat, încerc un blind buy....? (mai mult)
Salutari! As dori bocanci gen astia: https://www.deppo.ro/cumpara/ghete- pentru- barbati- cod- 41953- army- green- 4350 Am cautat peste tot, oriunde i- am gasit nu mai sunt pe stock. Sunt ok si modele...? (mai mult)
Fetelor, de ce unele dacă nu majoritatea dintre voi vreți buze mari și recurgeți la injectare cu botox sau alte proceduri pentru mărirea buzelor? Eu am buze subțiri și mi- e bine așa, nu am ...? (mai mult)
Am o pereche de pantaloni de trening din fâș si mi-au pocnit în spate la cusatura. Se pot repara la croitorie fara sa se cunoasca cusatura? https://postimg.cc/xJPY0Qwt
Bunā dragilor, vreau să vă spun că m- am dus la pensat la o fată câteva luni, mi- a recomandat- o cineva, aveam sprâncele foarte groase şi lungi, n- am observat că m- a pensat prost, una mai lungă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?