Dacă ar fi o poză care să vă reprezinte care ar fi aceea? Pe mine: https://ibb.co/ncZywDr (The Red Cloak ❤)
Unde gasesc in ce magazine sprayuri colorate de par dinacelea de se duc dupa spalare?
Ce sa le fac adidașilor sa nu mă mai roada sus? Sunt din piele și sunt Nr potrivit
Bluza din linkul de mai jos poate fi purtata ca haină de doliu? https://images.app.goo.gl/mMoC9mFpV56GoDPa7
Are cineva idee de unde pot cumpăra șampon uscat? Nu vreau sa dau comanda.
Buna, cum pot ajunge la blond platinat? Care sunt pașii?
Bunaaa, serul de par il pot folosi si ca protectie termica? ×) Sau ce mi- ati putea recomanda pentru protecția termica? Nu mai știu ce sa ma mai fac, parul asta îmi da numai bătăi de cap și...? (mai mult)
Sunt buni chilotii tanga barbatesti la 8 lei perechea? Par cam ieftini insa au recenzii pozitive pe eMAG
De ce nu se gasesc deloc air force 1 Mid pe stock?
Fetelor, voi care folosiți și aplicați filtre la pozele pe care le postați pe Instagram, de ce faceți asta? Am văzut fotografii cu fete în care erau comparate poze cu sau fără filtru iar fără...? (mai mult)
Buna! In data de 24 noiembrie am făcut o comanda de pe site- ul Bodymod. Am primit un cod de tracking și astăzi am introdus codul pentru a urmări comanda. Azi in jurul orei 6 scria "in prelucrare",...? (mai mult)
Hey TPU, imi poate recomanda cineva o pereche de Jordan 1 high? Adica la un pret ok, intre 400 si 500 de lei
Bună. Cand îmi las parul pe spate se elecrizeaza. Ce produse folosiți voi pentru electrizarea parului?
Știe cineva unde pot găsi tech fleece rosu pentru băieți? Pe Nike nu au mărimea pe care o caut, nici pe buzz
Unde pot găsi un trening de fâș în genul asta? https://postimg.cc/5X3tVWGk
Hei, fetelor...am o curiozitate. :) Cu ani în urmă, am avut o pereche de ciorapi (dresuri, din aceia până sus) negri, groși (nu se vedea deloc prin ei), iar în interior cu un fel de puf (nu...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani si am o mica problema... A început sa imi răsară mustata. Ma cam deranjează ca am destule fire de par (pe la coltul gurii sunt mai mari si mai negre si au mai apărut vreo 2- 3 pe...? (mai mult)
Care este piesa voastră vestimentară preferată?
Aveți designeri români care vă plac şi care să fie foarte puțin cunoscuți?
Salut. Stiu ca nu mai e acel trend, dar as vrea sa imi fac o frizura mai emo. Va rog sa imi trimiteti si mie linkuri cu frizuri emo pentru baieti care mi- ar putea sta. Asa arat eu: ...? (mai mult)
Am o pereche de colanti, doar pe aceștia ii am si sunt preferatii mei. Sunt cu talie înaltă care imi stau bine doar ca la fund unde croiul pe acea linie de pe mijloc imi sta prea intins, nu arata ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un parfum foarte puternic si persistent(8ore aproximativ), cu proiectie puternica. Ce imi recomandati sub 200 lei?
Bună, in Pallas Mall Iași este un stand la nivelu unde e DM ul pe acolo, au parfumuri din franta, imi poate spune cineva numele standului va rog?
Am parul pana aproape de fund. Ideea e ca daca il impletesc, la bază e gros cat 2 degete si puțin, iar la sfarsit ajunge la 1 deget grosime. Ceea ce e foarte putin. Intrebarea mea e de ce e asa si...? (mai mult)
Ce site-uri cu bluze mişto cu decolteul pe umeri ştiți?
Buna TPU. Mi- am vopsit parul acum 2 saptamani cu vopsea semipermanenta (acele pliculete de la loncolor) si imi place foarte mult cum imi sta. Problema e ca s- a cam dus culoarea din par si voiam sa stiu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre parul vopsit albastru sau roz?
Ce pot face sa scap de cearcăne? Si dorm vreo 10 ore pe zi dar degeaba, dau funda!
Ce părere aveți despre gama milk shake, in special despre șampon?
Ce parere aveti de site-ul de cumparaturi Hainedelight.ro?
Salut tuturor, nu stiu cum sa incep... Cred ca am o problema cu pielea..de fiecare data cand imi fac dus, la 10-15 minute incep sa miros a transpiratie. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc, dau funda
Cam ce marime imi trebuie la haine daca am 14 ani 1.88 si 82kg?
Bună, de multa vreme ma deranjează parul meu, pentru ca mi s- a rărit în partea de sus și mi se îngrașă foarte tare, deși am folosit en șampoane din farmacii pentru îngrășarea parului și...? (mai mult)
Sunt foarte iritata intre fese, ce pot face?
Hei, vreau sa ma vopsesc. Pentru inceput eu am fost prin august negru la par si 2 suvite in fata si la spate rosu, negru la par sunt cam din ianuraie, nu m- am vopsit in fiecare luna, si vreau sa ...? (mai mult)
Ati patit sa intrebati pe cineva ce parfum poarta pentru ca miroase foarte bine si sa evite sa raspunda? De ce oare? Parfumul se simte diferit pe fiecare, nu mi se pare ca poti fura cuiva semnatura.
Cine are mai multi microbi, o toaleta sau bărba unui bărbat?
Ce trag atat de ele babetele alea de Loredana si Prodan, oricat de mult s- ar opera tot emana batranete, sunt multe persoane de varsta lor care arata super tinere fara operatii datorita stilului de viata,...? (mai mult)
Stiti cumva un site de unde pot comanda peruci (si pentru baieti, si pentru fete), dar să pot plăti la livrare cu bani cash?
Salut! De ceva vreme am inceput sa imi aranjez parul ori de cate ori ma duc undeva(scoala, biserica, etc.). Problema e in felul urmator. Eu imi piaptan parul pe spate de trei luni aprox. Dupa aproximativ...? (mai mult)
Pentru cele care nu se machiază: vouă vi se usucă tenul foarte tare dacă nu vă dați cu cremă hidratantă?
Heiiii fetelor! Ce gel de duș recomandați?
Bunaaaa fetelor! Ce gel de dus recomandați?
Daca port helanca neagra pot pune peste un lantic? Adica sa fie lanticul peste helanca care vine putin stransa pe gat. Se poarta asa? Sau e urat sau de fete?
Bună, am nevoie de ajutor ca de fiecare dată! Este adevărat că uleiul de cuticule ajută la creșterea mai rapidă a unghiilor? Dar uleiul de cuticule de la farmec este bun?
Nu am înțeles niciodată, acea vestimentație ciudată și extravagantă care e prezentată pe podiumurile de modă, creată de designeri mai mult sau mai puțin celebrii, cărei categorii de persoane...? (mai mult)
Ce parere aveti de produsele cosmetice de la Bruno Vassari?
Salut, am 16 si as dori sa- mi cresc putin cioc (barba) si in parti - ideea e ca eu am niste par pe fata asa, dar nu e prea vizibil decat la blit. (sunt destul de 'paros de fire' am mult par pe picioare,...? (mai mult)
Are rost sa folosesti crema cu SPF iarna?
Heey! Cam de la ce varsta credeti ca este ok sa îți pui pirce in ureche? Eu am 13 ani si mi-as dori sa îmi pun cam pe la 15 ani e ok?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?