De ce aproape toate celebritățiile au dinții albi și perfecți? Își fac implant dentar, adică își scot dinții autentici și își pun alții sau doar îi îndreaptă cu aparat dentar, fațetare...? (mai mult)
Aveți idee ce pot folosi pentru indesirea parului? A ajuns foarte subțire și se rupe în special după baie cade foarte mult
Hei TPU? Ce părere aveți de hainele de pe Shein? Sunt calitative?
Șampon pentru păr subțire/fin?
Mă machiez de 8 ani și 3 luni iar 2 ani m-am dat cu creion în loc de tuș. Voi?
Buna ziua. Stie cineva cat de des se face tratamentul pentru par cu fiolele de la Milk Shake? Am citit foarte multe pareri bune despre ele si doresc sa le incerc, dar nu am gasit nicaieri la cat timp...? (mai mult)
Bună, am o întrebare legată de unghii cu gel. prima dată pilesc unghiile și împing cuticulele în interior. e și după ce pilesc unghiile și le scutur de praf cu peria aplic decât primer și...? (mai mult)
Bună! De ceva zile am observat pe față, in zona obrajilor (pentru a intelege zona exacta la care ma refer am sa o descriu astfel: sub ochi - spre nas - pe obraz) ceva ce pareau a fi puncte negre....? (mai mult)
Hello TPU, Există în Ploiești clinici sau saloane care aplică strasuri dentare? Dacă da, unde?
Caut o bluza cu maneci lungi care se termina pe degetul mijlociu. Adica o bluza cu deget normala, doar ca nu are gaura pentru deget pe degetul mare ci pentru cel mijlociu si vine cumva in forma de colt...? (mai mult)
Buna TPU! Am aproape trei luni de cand imi indrept parul cu placa pentru ca mi- am facut curtain bangs, iar daca nu il indrept sta foarte rau.S- a ars, iar firele sunt foarte aspre.Folosesc ulei de masline...? (mai mult)
Am auzit cum pentru bucle făcute cu ondulatorul părul tr sa fie strict proaspăt spălat. Dar de ce? Care ar fi diferenta dintre alea facute pe părul curat curat sau daca nu e spălat?
Servus! Imi puteti recomanda, va rog, o clinica pentru epilare definitiva cu laser (nu ipl) in Bucuresti care chiar sa dea rezultate? Multumesc enorm!
Salut, stie careva in Bucuresti o locatie unde se poate face reconstructia unei bijuterii? Cam la ce costuri poate ajunge? Multumesc.
Salut, m- am masurat acum 1 an la scoala eram clasa a8a si aveam 1.63 si eram cat mama, acum m- am masurat iar mi- a spus 1.63 si sunt mai inalt decat mama, de ce? astia de la scoala nu masoara bine...? (mai mult)
Am auzit că există la coafor o practică de a- ți... ondula, să zic așa, părul aproape de scalp și că ar fi utilă pentru părul care se îngrașă repede, mai ameliorând chestia asta. Oare...? (mai mult)
Cum fac sa arat mai bine in corpul meu? Nu ma pot ingrasa deloc, probabil ca genetica nu imi permite sa fiu mai gras decat sunt
Cu ce sampon sa spălați barba? Eu am putina mătreață. Ma spăl cu head and shoulders si tot am. Ce sampon pentru barbă e bun impotriva mătreții? Imi cumpărasem "proraso wood and spice" si făcusem...? (mai mult)
Baieti, de unde va mai cumparati haine?
Buna, sunt fete pe grup care au folosit samponul nuantator roz de la Loreal, cum vi se pare? Eu l- am folosit doar pe cel mov, iese o culoare mai inchisa de roz sau deschisa? Am folosit colorista lila...? (mai mult)
Aș dori o recomandare de un parfum fresh fresh fres, pentru mama mea. Îi plac aromele fresh, idei?
Cum ați defini o persoană care preferă bijuteriile extravagante și îmbrăcămintea extravagantă atât la evenimente importante cât și în societate? Îmbrăcăminte și accesorii extravagante ...? (mai mult)
Maine ma duc la o construcție cu gel pe sablon pe unghia mea naturala. Mi s-a rupt in seara asta si s-a făcut scurta de tot, este rupta intr-un colt. Inca se mai poate face construcția?
Salut, am o mica problema aspectuala. Sunt roșcat inchis la culoarea parului si problema e la sprancene, la soare nu se observa. Si doar sprancenel care duc spre nas o parte micuta au culoare inchisa...? (mai mult)
Salutare lume. Care sunt beneficiile măștii cu cărbune? Charcoal Black Mask
Mereu imi apar puncte de grasime pe fata cel mai mult pe langa gura si mi se decojeste pielea, ce pot sa fac?
Dupa cat timp de la aplicarea autobronzantului ziaja mă pot îmbrăca? Să nu ramana pe haine
Ce ar trebui sa stii inainte de a-ti pune gene fir cu fir? Pot sa-mi pun, deși port ochelari?
Vreau si eu idei de tatuaj care sa semnifice ceva, dar sa fie unul mic pe încheietura mainii, Ma gandeam la o inimă franta de cand m- a ranit prima fata de care m- am îndrăgostit, sunt o persoana...? (mai mult)
Salut. Vreau sa-mi iau ceva de pe un site din UK, cum va ajunge la mine sau prin posta?
Bună! Ați avut vreodată parfumul Versace Eros Flame? Mi- am comandat de pe eMAG un parfum Versace Eros Flame la 100ml. Nu părea mai nimic suspect la el, mai puțin faptul că pe sticluță, sub acea...? (mai mult)
Stiti un site care vinde bijuterii de barbati? Caut un colier de tip lant simplu argintiu intre 2si 4mm lung de 55cm sau 60.
A mai cumpărat cineva produsele Lumin skin, în care plătești doar transportul? Produsele sunt ok, de calitate? Pe urmă este "trial period", după care va trimite pachete acasă automat, prin ...? (mai mult)
Buna ziua! Se aproprie craciunul si doresc sa achizitionez un cadou sotiei. Din cate stiu, cadoul dorit de ea este o placa de par. Ca ceea ce are nu prea e buna, nu indreapta bine, nu onduleaza bine,...? (mai mult)
Salut, am 21 ani. Stie cineva daca mereu imi va creste barba pe stil de par pubian? Efectiv imi doresc si eu barba asa faina ca alti barbati, dar imi creste pe stil de par pubian frate, e nasol rau ...? (mai mult)
Am cumparat recent un șampon de la Syoss cu keratina pe care nu l- am folosit încă. Faza e ca am cumparat si balsam, doar ca de la kallos (tot cu keratina) si nu stiu daca functioneaza bine impreuna.Stie...? (mai mult)
Cum as putea sa- mi fac picioarele sa para mai groase fara sa merg la sala sau chestii de genul? Va rog, fara ironii dau alte tampenii, ma simt foarte prost din cauza ca am picioarele foarte subtiri ...? (mai mult)
Bună,dacă îți rupi parul din cap fir cu fir și se face zone de chelie, cu ce sa te dai ca să-ți crească la loc?
Buna seara. Știți ceva creme pentru albirea tenului? Dar sa aiba și rezultat. mulțumesc
Rola de jad pentru masaj chiar e buna sau e doar marketing?
Purtati brose la paltoane sau vi se par demodate?
Buna! Vreau si eu un parfum cu un miros foarte frumos de femei care va place foarte mult.
Buna TPU. Se poate decolora parul vopsit? M- am vopsit mult si am o culoare destul de urata, un saten cumva. Chestia e ca vreau sa ma fac roscata si as vrea sa ma decolorez. Cu decolorant am incercat ...? (mai mult)
Se gaseste compleu in genul asta, nou? https://postimg.cc/0MDwfHcX
V-ar fi rușine să purtați galoși din cauciuc (îmblăniți) în public? https://ibb.co/Fs0Nf0Y
Care e modelul vostru preferat de palton? Link
A cumparat cineva de pe best secret? Sunt originale produsele?
Bună fetelor. Am o întrebare. Sunt noua în domeniu și vreau sa îmi cumpăr un kit de unghii cu gel de pe Kitunghii.ro ceva de genu era siteul. Merita? Sunt bune de ceva? Menționez ca vreau sa- mi...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o cremă de fața bună cu colagen? Ms
Buna ziua! As dori sa stiu pareri ale persoanelor care au cumparat din magazinul S77. 1. Produsele din piele naturala sunt calitative? 2. Si reducerile acestea colosale din weekend de Black Friday...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?