Bună! As vrea sa va întreb cum as putea scăpa de cosuri... Am cosuri de când eram mica, încă de la vârsta de 11 ani și nici acum nu mi- au trecut... Am folosit multe creme, măști dar niciuna...? (mai mult)
Hei TPU. Vreau sa imi pun piercing in limbă. Intrebarea e. Cat timp doare si nu poti manca mancare solida dupa ce l-ai pus? Dau funda.
Niste unghii mai lungi cum ar fi un oval lung sau un stiletto se poate pune și pe niste unghii scurte și roase? Ar fi mai rezistente șablonul sau tipsul? Care ar ține mai mult?
Am cazut cu pantaloni cargo bej. S- a luat putin culoarea mai jos de genunchi putin si s- au patat in niste lacuri, patatul cred ca se ia, dar culoarea luata, materialul zgariat? Nici nu stiu ce e, ...? (mai mult)
Bună TPU. Am văzut mai multe clipuri cu un fel de cremă depilatoare pentru picioare la care nu mai este nevoie de aparatul de ras. Pur și simplu o aplici pe picioare, iar după câteva minute, firicelele...? (mai mult)
Salutare tuturor! Cine știe ce înseamnă păr sănătos? De acum un an și mi- am luat un tratament de căderea părului din usturoi. Îmi cădea foarte mult, speriată am fost nevoită să iau decizia...? (mai mult)
Saluuut fetele! Ce tip de blugi va place sa purtati? Si de ce?:)
Se poate scapa, doar prin dieta, de gropitele de la celulita existente pe fesieri? Si daca da, cam cat timp de dieta? Multumesc!
Buna! Stie cineva de aici site- uri de unde se pot achiziționa adidași Jordan pentru dama? Nu gasesc pe nicăieri, sunt doar 2 modele care nu imi plac si nici prețul nu e ok. De preferabil sa fie ...? (mai mult)
Buna, va atasez un link cu un machiaj, daca îmi puteti apune va rog cum se numeste acel machiaj de pe pleoapele fetei, eventual daca îmi puteti da un link cu un produs care sa aiba cam acest rezultat....? (mai mult)
Fetelor, cat de des folositi placa de par? Ce va aplicati dupa pentru a nu va deteriora parul?
Hei, dacă duc un tricou alb, pătat la subraț din cauza deodorantului, la o spălătorie de haine (din mall de exp), credeți ca cei de acolo vor reuși sa scoată petele?
Am doi pori mariti pe un obraz recent. Mai e ceva de facut sau sunt blestemata sa traiesc cu ei? Si din ce cauza apar?
Bună TPU. Ce creme îmi recomandați pentru un ten puțin acneic? Tin sa menționez ca am coșuri pe spate, pe fata nu am niciun cos, foarte rar cand îmi apar. Va rog sa nu- mi dați preturi de zeci...? (mai mult)
Ce măști de față folositi?
Vreau sa ma vopsesc roșu cat mai aprins, eu avand un balayage blond mediu din vara. Ce vopsea recomandati sau stiti ca se prinde mai bine?
Un barbat caruia ii incepe sa- i albeasca mult parul de pe la vreo 25- 27 de ani, credeti ca se simte frustrat si complexat in sinea lui de chestia asta? Mai ales cand vede ca alti barbati de seama lui...? (mai mult)
Salut, cum pot sa repar un tricou care are gulerul largit? a tras cineva de el, la spalat nu s-a retras, sau daca s-a retras, doar putin
Buna seara! Vrea cineva sa devina reprezentat Avon?????
Întrebare pentru băieți/bărbați : care este parfumul vostru preferat? Ce parfumuri aveți în prezent? Care credeți ca este cel mai persistent? De Dior Sauvage ce părere aveți?
Care ar fi cel mai bun șampon sau cel mai bun remediu pentru a scăpa de mătreață? M am spalat cu oțet de mere de vreo două ori și am la fel de multă. cred ca o sa ma spanzur fraților
Saitul parfumeriasoleil.com e acelasi cu sole?
Salutare! Am o dilemă! Eu de obicei port marimea xs la haine, eu având 1, 50 cm! Si am văzut super oferte la hainele pentru copii, dar ma încurcă rău marimea lor! De exemplu: marimea 146 este...? (mai mult)
Cum fac diferența dintre fard-urile de ochii si cele de obraz?
Unde imi pun cercel in ureche prin Craiova?
Un remediu pentru pori dilatați din zona nasului și puncte negre?
Buna, sunt mari reducerile de Black Friday la cupio?
Simtiti vreo diferenta la par in functie de piaptanul / peria pe care o folositi? Ce perie e potrivita pentru un par moale dar des?
Cum vi se par produsele Balea? Mai ales cele pentru par
Hei TPU, mi- am ras sprancenele cu bic- ul din greseala(suna prostesc, stiu), o jumatate din ele sau chiar mai putin. As vrea sa stiu in cam cat timp cresc inapoi fara sa le dau cu ceva? Avand in vedere...? (mai mult)
Https://youtu.be/FnAIB4DKg7I Cum se numesc toate produsele folosite de Mimi? Adica nu firma, numele de ex fard etc
Ce șampon împotriva căderii părului recomandați?
Salut, stie cineva daca crema mebra este buna pentru tatuaje?
Bună. Ce părere aveți despre produsele pe bază de Aloe Vera - firma Forever living? Sunt produse ok ca calitate? vs. Preț?
Am niste haine pe care le tin intr-un dulap de 1 an şi aş vrea sa le dau la un second-hand. Nu sunt cârpe, sunt in stare bună. Cum se procedează?
Vreau idei de glow up, ce ar trebui sa fac sa vad rezultate cam in doua saptamani?
Buna TPU! Voiam sa imi fac niste piercinguri pentru lob ureche si am 2 intrebari.Prima este daca manopera (ceea ce zice ca nu include bijuterii) inseamna ca ei doar da gaura si nu pun nimic sau? Adica ...? (mai mult)
Am 16 ani, mustata am destul de deasa (si sunt chiar paros in general, am par mult pe picioare, maini, de asemenea imi creste foarte rapid). Ideea e ca incerc sa imi cresc putin par pe barbie, ma ...? (mai mult)
Bună, ce cremă de zi și de noapte recomandați pentru bărbați?
Hei, știu că nu este cine știe ce de întrebare, dar aș vrea să știu părerea voastră legat de ghetele ccc, mai precis Jenny Fairy și DeeZee. Am găsit 2 modele și nu știu pe care să aleg....? (mai mult)
Salut! Cum se folosește spatula cu ultrasunete? Are 3 moduri care e pentru puncte negre și curățare? Trebuie sa stau cu fața în aburi înainte să-l folosesc?
Buna, stie cineva ce pot folosi pentru cosuri pe spate, umeri, pe corp? Adica nu sunt neaparat cosuri, sunt si semne de la ele, as vrea sa am pielea curata, mereu am avut aceasta problema, pe fata...? (mai mult)
Găsesc în supermarket - uri balsam pentru bărbați? Cel pentru femei e bun pentru bărbați? Sunt băiat, am parul sus de 15 cm, prin părți de 5 cm. Mi- l las sa crească lung. În prezent mi se...? (mai mult)
Buna! Sunt baiat si am parul drept, dar as dori sa il fac cret, ceva sfaturi? mulțumesc!
Se poate face epilare definitiva la axila cu 500 de lei? In alta parte am vazut cu 1000 epilarea la axila. Calitatea e in functie de pret? Pot scapa de par platind doar 500 de lei? Multumesc! Dau funda! ...? (mai mult)
Buna! A comandat cineva de pe Deciem in ultimele 3 luni și știe dacă se percep taxe vamale? Stiu ca produsele vin din Uk și vreau sa stiu dacă se percep sau nu taxe suplimentare din cauza...? (mai mult)
Ce sa fac sa scap de coșuri si acnee? Ce crema îmi recomandați?
Salut! Ce tratamente pentru acnee cunoașteți? Funda!
Salut, este o problema dacă ma tund și am parul permanent?
Daca imi iau ghete din piele sa mi le iau si cusute, ca sa nu se dezlipeasca eventual si sa ma tina mai mult!? Sau sa imi iau orice fel de model imi place? Ghete sau botine apropo! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!