Fete sau băieți, nu contează. Ce sfaturi aveți pentru a deveni si mai frumoasa si sa fiu mai fericita? Ce rutina zilnica aveti? Ce secrete folositi? Ce măști? Ce produse? Cum le folositi când?...? (mai mult)
Niște site-uri de calitate de haine?
Pot sa folosesc masca de puncte negre daca am acnee? Daca da, ce recomandati?
Ce solutii pentru cresterea barbii folositi? Mustata si cioc am destul de ok, sunt multumit, dar barba pe obraji nu am. Doar cateva fire acolo la perciuni. As vrea sa comenteze doar cei care au folosit...? (mai mult)
Salut! Este normal ca barba sa cresca foarte aproape de ochi? Adica am niște par care creste aproape sub ochi. Ma întreb oare asa o fi la toti bărbații si cand se barbieresc il taie sau doar mie imi...? (mai mult)
Știți un salon in București care face parul creț? Sa nu fie nici prea scump dar nici 50 lei
Mi- am făcut vreo 4 tatuaje singura cu acu și pix negru, nu ma luați cu infecții și chestii ca știu cum sa procedez, întrebarea mea este ca de ce mi se, , vindeca" după un timp și dispar? Nu...? (mai mult)
Care e diferenta dintre masaj de relaxare si masaj sportiv?
Buna seara, știe cineva un site de încălțăminte pentru bărbați cu ghetuțe din piele? As vrea un site de calitate superioară dacă știe cineva, și va rog in afara de (epantofi.ro) sau similare....? (mai mult)
Intrebare pentru fete fetelor deci eu am un par foarte des si gen trebuie sa stau toata ziua sa il pieptan, nu exista o solutie sau un ulei ce il poate descurca ca as avea mare nevoie
Obisnuiam mai demult sa- mi fac masca faciala cu argila si totul era ok. Imi placeau rezultatele Azi am fost la farmacie sa cumpar pulbere de argila si dupa ce mi am făcut iar masca am avut o surpriză...? (mai mult)
Pot sa extind unghia naturala daca e crescută? Am unghiile crescute și le vreau mai lungi însă nu vreau sa le tai și să fac construcția de la 0. Le pot extinde în continuare? Daca da, cum?
Buna TPU, Pentru cei din Craiova, in Jumbo ul care s-a deschis nou sunt și costume de Haloween?
Bună! Îmi recomandați vă rog un rimel semipermanent? Mulțumesc!
Am 15 ani si pot spune ca am o mustata destul de groasa, am si putin par pe barbie, in parti am puf dar si cateva fire negre, cum pot face sa imi creasca mai rapid barba? am incercat sa ma dau cu ulei...? (mai mult)
Bună,ce agentii de modeling recomandați din Iași? Și cum aș putea începe cariera în acest domeniu, neavând experiență?
Buna! Produsele de pe conturile de Instagram "ariesfashion.ro" si "modame. fashion" sunt originale? E real ca intr- adevar provin din aceleasi fabrici precum produsele din magazine, doar ca nu au certificat,...? (mai mult)
Salut TPU, Imi puteti arata cateva site-uri cu haine din America? Acolo de obicei sunt mai ieftine si mai la moda. Multumesc!
Salut! Masca cu ulei de argan și vitamina A este buna pentru ten și alte imperfecțiuni?
Cum as putea face sa imi creasca parul pe maini si pe picioare mai repede? Sunt probleme mai complicate :)) m- am epilat cu bicul acum o saptamana si in maxim 2 luni daca se poate sa creasca cu cel putin...? (mai mult)
Hey! Am 12 ani, i-am împlinit acum 2 luni aproximativ. Am 1, 55 și 37 de kg...mi se pare ca sunt prea slaba...ce as putea face?
Cum pot scapa de baby hairs? Mi- au aparut prin primavara dar nu le- am dat importanta fiindca nu ma deranjau. Acuma in schimb sunt si mai multe fire si stau foarte inestetic. M- am gandit ori sa le dau...? (mai mult)
Bună! Am o alunita pe frunte.Foarte foarte aproape de par(am parul șaten). Alunita nu este ieșită în relief sau ceva(un caz oarecum fericit)și de aceea multe persoane nici măcar nu o observa...dar...? (mai mult)
Salut! Vreau sa îmi fac un piercing in ureche pe lob, nu contează care(am auzit că mai indicat e sa o faci pe cea stanga) si m- am gândit sa il fac acasă cu un ac steril pentru că și la salon ...? (mai mult)
Hello fetele, care va faceti unghiile cu gel, eu mi le fac singura si mi- am luat un gel de la Venalisa, mi- am facut prima data cu lampa altcuiva, dupa, cu lampa mea de cateva ori si de cate ori ...? (mai mult)
Un șampon bun pentru parul foarte gras, va rog? In prezent folosesc un sampon profesional, ma gandeam sa incerc unul din farmacie, dar nu stiu ce alegere sa fac. Nu- mi dati link- uri catre video- ...? (mai mult)
Spalatul des pe cap poate dauna culoarii vopsite?
Pot sa ma duc la shopping (La niste magazine de firma) daca nu sunt vaccinata?
Salut! Daca imi pensez parul dintre sprâncene din adolescenta (14- 15 ani) cand voi ajunge la maturitate acele fire de par nu vor mai creste asa de rapid sau poate deloc? Mitul acela ca daca iti pensezi...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot lua haine de alea șmechere online "vagabond"?
Ce pot utiliza pentru a avea unghii groase și lungi?
Buna TPU, am si eu o intrebare, aici în special pentru fete, nu stiu cate dintre voi puneți foarte mult preț pe ingrijirea parului.Eu una sunt obsedata de chestii de genu. Faza e ca eu am parul mai...? (mai mult)
Hey,vreau și eu sa îmi fac unghiile cu oja semipermanenta dar nu știu ce sa fac! Trebuie sa îmi las unghiile sa crească? Țin sa menționez ca le am foarte subtiri și nerezistente
Salut! As dori câteva idei de măști cu argila pentru fata. Mulțumesc.
Salut! Cum se numește frizura lui Antoine Griezmann cea nouă
Care e mai plăcut? Hugo boss The scent sau DOLCE GABBANA The one?(de barbati)
Ce parfum miroase mai bine( si care e mai dulce) dintre SAUVAGE și HUGO BOSS(amândouă sunt de barbati) Pareri va rog
Bună ma poate ajuta cineva vreau sa imi iau o pereche de pantaloni sau colanti de piele și are doar xs eu port s, și nu știu dacă sunt largi dacă se lărgește materialului la xs materialului este...? (mai mult)
Hey. Credeti ca rochita asta merge purtata in seara de Haloween, sau e prea decoltata? https://ibb.co/fNmWnf8 https://ibb.co/DQmndyq
Bună, m-am cam îngrășat și mi-au apărut câteva vergeturi rosii pe picioare, cum pot scapa de ele?
Salut sapun lichid de bebelusi merge sa ma spal pe fata cu el ca sa curete faza si sa fie unul care nu irita sau orice de genul? urmat de o crema hidratanta desigur. mentionez ca am 17 ani. si am niste...? (mai mult)
M-am tuns foarte scurt, adica periuta. În cate luni o sa-mi crească parul cat de cat la loc? Sunt baiat
Ce se caută la modele tinere (fete 14 ani) mă refer la aspectul fizic?
Buna! Stiti cumva ce as putea folosi sau face pentru a diminua macar putin durearea in timpul epilarii cu un aparat depilator? Multumesc!
Ce să fac ca să am un corp de invidiat chiar dacă iubesc mancarea si mananc muuuuult?
Buna! Am o geanta bej care nu cred ca e din piele(asa arata dar nu stiu din ce este) si vreau sa o vopsesc in negru. Intrebarea este se poate sa o duc undeva sa o faca din bej neagra si sa nu se ia culoarea...? (mai mult)
Pro sau contra laminarii genelor? Spuneti de ce!
Parere deodorantele avon? Sunt bune?
Ce parere aveti despre pantalonii de piele la barbati? Nu mulati, mai largi gen asa : https://images.asos- media.com/products/asos- design- dad- fit- trousers- in- brown- leather- look/200218445- 1-...? (mai mult)
Buna! Imi puteti recomanda niste gene magnetice calitative si cat mai naturale? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?