Parere piercinguri in sfarcuri la sani mici? Ma tenteaza dar nu stiu daca ar arata bine.
Salutare! Sunt baiat, pot folosi crema depilatoare daca am 15 ani? Fara glume proaste
S-a tuns harry styles? Rog seriozitate extrema
Salutare, as vrea sa fac un parfum cadou prietenei mele, ceva dulce, ce mi-ati recomanda la un pret decent pana in 400 lei?
Buna, ce recomandati pentrul parul foarte uscat?
Exista vreo crema sau masca care iti indreapta parul ca si cum ar fi fost facut cu placa? Stiu ca acum cativa ani avon vindea ceva de genul si un pieptene pentru indreptarea parului dar nu mai sunt de...? (mai mult)
Întrebare produsele de la JOANNA, pot fi folosite și în uz profesional? Gen în saloane de înfrumusețare?
Vreau sa cumpăr o placa de par și nu știu de care ar trebui sa iau. Vreau ceva care sa îndrepte foarte de bine și sa fie mai rezistenta(sa ma tina mai mult timp). Sugestii?
Bună! Părul meu se electrizează după spălare și chiar după ce îl fac cu placa. Nu este în totalitate drept este puțin ondulat dar buclele nu sunt bine definite. Sfaturi cu ce as putea folosi...? (mai mult)
Este normal sa imi cada fire de par cand ma spal pe cap sau cand ma pieptan? Mentionez ca atunci cand dorm sau cand nu fac cele doua lucruri mentionate de mai sus nu am fire de par cazute pe jos sau pe...? (mai mult)
Cum este mai indicat sa mergi la salon pentru decolorare si vopsit? Cu par deja spalat sau nespalat? Spuneti si de ce, ce efect are asupra parului
Buna TPU, as avea si eu o intrebare, eu am mai fost la solar acum ceva timp nu am fost si nu sunt informata cu nimic. Cand am fost, am inceput cu 9 minute din prima zi, 3 zile a fost cu 9 minute, ...? (mai mult)
Bună! A mai cumpărat cineva haine de pe site- ul ATELIER GABRIELLE? Ce fel de site este? Vi se pare normal să croiască o anumită ținută să o trimită iar dacă nu e bună să nu primească retur?...? (mai mult)
Salut! Daca din greseala arunci când ma pensez intre sprâncene imi smulg si acel , , puf " blond el va creste tot asa galben sau isi va schimba culoarea in negru inchis? Sau de va lungi si ingrosa?...? (mai mult)
Ce parfumuri pentru barbati (25-30 ani) recomandați? Sa nu fie prea dulceag :) Multumesc!
De ceva timp mie imi sta parul zici ca sunt câine plouat si imi cade ff mult, am fire mici de par care se vad ff naspa:( si ma gândeam sa ma tund in scări dar nu stiu daca mi- ar sta bine pentru ca...? (mai mult)
Iubitul meu a distribuit- o pe fuf4 asta la story- ul de pe Instagram: https://www.instagram.com/reel/CUvXedkIymR/?utm_medium=copy_link Eu nu pot face așa ceva, nu pot avea sâni, nu pot avea talie....? (mai mult)
Am un inel pe care l- am miscorat cu o marime acum 2 saptamani iar de cateva zile mi se pare iar larg. Exista vreo sansa sa se fi largit daca l- am scos de cateva ori? Poate e un aliaj mai moale si a revenit...? (mai mult)
Https://m.olx.ro/d/oferta/pantofi-sport-nike-air-force-1-IDfiajU.html Bunaaa, ma puteti ajuta va rog frumos sa imi spuneti daca sunt fake sneakerii din link-ul de mai sus? Multumesc mult!
Cum pot sa stiu daca un ceas Michael Kors este original?
Ce recomandati la categoria parfumuri? Parfum, Eau de Parfum sau Eau de Toillete si care e diferenta dintre ele. Sunt baiat. Ma gandeam sa imi iau versace sau dior.
Cunoasteti vreun magazin fizic de unde pot cumpara un septum magnetic? Am nevoie in 2 saptamani pentru un costum la liceu si site urile care au septum- uri magnetice sunt din China si ajung in 1- 2 luni....? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa fac o epilare cu ceara in zona pubiana si nu stiu ce fel de ceara imi trebuie si de unde pot sa iau. Imi puteti spune ce ar trebui sa fac?
Care este cel mai bun si rezistent autobronzant? Imi puteti oferi un top, plus imi puteti oferi mai multe detalii?
Buna! Am un parfum Percieve de la Avon si are inscriptionat 050621. Este data de productie sau data de expirare?
Deci am firul de par subtire, moale si se ingrasa fttt repede.Si cand zic foarte repede ma reefer ca in seara asta il spal, maine la amiaza e gras. Situatia ma deranjeaza. Ma simt mereu urata si neingrijita....? (mai mult)
Am o intrebare, am acnee o inceput să trecă un pic dar rămân niste pete mov, oare rămân așa sau se vindecă?
Chipul și trăsăturile faciale sunt influențate de pubertate? Adică trăsăturile pe care le dobandești in adolescenta sunt influențate de activitatea hormonală? De exemplu am văzut poze cu fete...? (mai mult)
Vreun ser, lotiune tonica pentru inchiderea porilor ce ar fi bun? Am incercat cu lamaie, dar tot ar fi mai bun ceva profesionist.
Am soldurile înaintea fundului, iar fundul meu e forma V, adică așa pot spune ca se micșorează de la solduri. Talie nu am și am 1, 84 și îmi doresc foarte mult sa port tricouri mai sus de talie...? (mai mult)
Salut! Cum se numește frizura pe care și-a făcut-o acum Antoine Griezmann? Bhu https://imgur.com/gallery/cjXlf6V
As vrea sa imi cumpar un ceas si cateva inele, ce imi recomandati? Sunt baiat si am 15 ani
Pentru creșterea părului să fie mai mare mătăsos ce as folosi la el că eu îl văd cu fire ridicate, ce ar trebui să fac? Nici nu pieptanul nu merge, mă îmbrac stilat, nu am nicio treabă doar...? (mai mult)
Salut! Aveți idee cum pot scapa de punctele negre de pe nas? Oare dacă ma spal pe fata cu apa rece dimineața și seara vor trece de la sine?
Buna TPU! Știe cineva vreun site de unde pot achiziționa jordani originali la prețuri mai accesibile?
Ce pastile sau creme sa iau pentru acnee? Precizez că am o acnee destul de grava.
Buna ziua, unde as putea găsi culori pentru air force din acelea cu arici de se schimba culoarea?
Am și eu o întrebare, ce gel de duș să folosesc, dove sau nivea? Că alea mai parfumate miros bine și care miros bine ce șampoane (care din ele miros ok, care sunt șampoanele ok și cum să intru...? (mai mult)
Hey, de ceva vreme am observat ca incep sa chelesc, am fost la farmacie si mi s- a oferit ParuSan, pe cutie scrie "Pentru utilizare zilnica", nu e vorba ca imi e sila sa ma spal la cap zilnic, dar...? (mai mult)
Stie cineva de unde isi ia aerozen bijuteriile? Dau funda
Salut, vreau sa imi pun expander direct de 6 mm, vreo recomandare sa nu doara asa tare va rog?
Salutare! Daca aplic apa oxigenata pe zona dintre sprâncene parul se va decolora? (Am cateva fire de par intre sprâncene si le- am tras cu penseta dar când vor mai creste vreau sa încerc acest truc...? (mai mult)
Am cerut o masca din aia de la gerovital să văd dacă este bună sau să iau crema pentru coșuri? Am o acnee pe față de trebuie să mă duc urgent, dar e riscant cu operație, ce ar trebui să...? (mai mult)
Aș dori să îmi fac niște găuri într-o ureche dar nu prea am curaj.Nici la salon nu mă pot duce.Mi s-a spus că pot atinge vreun nerv, așa este, voi ce spuneți?
Urmeaza să mă angajez ca ospătar! Cam ce tinuta ar trebui sa port? O sa mearga o pereche de blugi cu camașă neagră sau o bluza neagră?
Salut! Daca am parul trecut de umeri putin si vreau sa il egalez pana la umeri si sa fie un tuns drept, la salon cam cat ar costa? Un pret mai aproximativ va rog ca am auzit preturi intre 10 lei si 100...? (mai mult)
Salutare, comunitate! Caut in Romania o scoala de frizeri pentru incepatori foarte buna. Nu conteaza orasul. Sunt dispus sa ma deplasez doar ca sa fac o scoala care e cu adevarat eficienta.
Bună! Întrebare adresată cu precădere fetelor - care sunt mărcile voastre preferate de la AVON? În special parfumuri, dar și alte produse cosmetice de îngrijire personală? Ce produse va...? (mai mult)
Intrebare pentru fete. In locul meu ce ați alege dintre paleta nyx swear by it sau 2 palete revolution forever flawless? Efectiv nu știu ce sa aleg. Va mulțumesc!
Buna! Cat costa o operatie estetica la urechi? Urechea dreapta era normala atat ca dimensiune, cat si forma, iar urechea stanga este jumatate cat urechea dreapta si forma cartilajului este anormala. Tind...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!