Salut! Daca imi pensez parul dintre sprâncene va creste mai mare, mai des si mai gros? Sau daca incetez sa ma mai pensez va fi la fel cum a fost înainte sau va suferi o schimbare?
Hello! Știe cineva dacă se poate comanda ojă profesională Zoya din străinătate în România? Este o firmă română care comercializează, dar nu are nuanțele Zoya pe care le- am văzut pe site-...? (mai mult)
Buna. As putea sa- mi decolorez tot parul, fiind saten natural, dintr- o singura incercare? Am deja un balayage facut in 2 ture. Nu vreau sa- mi fortez parul sa- l ard dar parca nici sa dau cate 200 ...? (mai mult)
Acum 10 zile m- am decolorat la coafor dintr- un saten inchis pentru a obtine in final un roscat aprins. Toate bune si frumoase, culoarea superba doar ca desi era vopsea profesionala si tot procedeul ...? (mai mult)
Hey, ce produse bune pentru ingrijirea parului decolorat stiti?
Am si eu o intrebare, cand ne spalam pe cap, spalam foliculul sau glanda sebacee? Si este adevarat ca daca te speli in fiecare zi la cap iti cade parul?
Buna! Aceasta intrebare se adresează mai ales fetelor.A incercat vreuna dintre voi crema de la Avene Aqua gel? Puteti sa imi spuneti ce parere aveti despre crema sau daca e buna pentru tenul gras cu tendința...? (mai mult)
Bună tuturor! Am o problema destul de gravă pentru mine in legătura cu parul meu. De 3 ani am hotărât sa- mi schimb culoarea parului, in blond mai exact. Bineînțeles ca au necesitat decolorări,...? (mai mult)
Salutare, sunt baiat si am par creț! Simt că părul îmi stă după zile, gen cum e azi stă foarte nașpa, se tot desprind firele din bucle, trebuie sa mă spăl des pe cap, înainte mă spalam odata...? (mai mult)
Saluut! De ceva vreme caut un con gradat pentru masurarea inelelor si nu gasesc. Stie careva unde as putea sa gasesc unul? Sau in spre ce magazine sa ma orientez cu cautarea? Thx xoxo
De ce mi se indreapta parul asa repede? Mi- am tinut 24 ore cozi impletite(de sus) si dupa cateva ore s- a facut de parca m- am pieptanat (adica usor electrizat si au disparut valurile) si usor usor dispare...? (mai mult)
Salut, M- am programat pentru niste tatuaje, dar la unul inca nu m- am hotarat unde sa- l fac si speram sa- mi dati, daca aveti, niste idei. "Young, dumb and broke" eu m- am gandit sa- l fac la incheietura...? (mai mult)
Buna TPU, intrebare pentru fete, ce alegeti cu blugi rupti si sapca, hanorac sau blugi normali fara sapca si machiaj?
Credeti ca sunt reale si originale astea? https://www.2021bestcheaponline.com/psg- x- air- jordan- 6- ck1229001- p-...? (mai mult)
Care e deosebirea între niște adidași chinezești din pânză și alții de firma tot din pânză (material)? Se lasă mai greu materialul?
Buna, tocmai am cumparat o geaca de piele de culoare gri. Aveti idee cu ce ar merge sa o asortez? Ma refer la blugi si incalțari. Multumesc.
Cineva care a folosit creme pentru vergeturi, functioneaza?
Salut, a folosit cineva aceasta crema hidratanta? https://cosmeticplant.ro/products/4d- crema- antirid- hidratanta- cu- acid- hialuronic- 4d- ulei- de- argan- organic ce parere aveti? Sau aveti alte ...? (mai mult)
O geaca de piele ecologica, crapă? Dacă da, cu ce se întreține?
Am o întrebare. Mărimile la pantofi sau mocasini sunt aceleași cu cei de la adidași? Adică dacă porti 40 la adidași, vei purta 40 și la mocasini, pantofi?
Imi poate recomanda cineva o crema sau ceva pentru coșuri?
Un tratament de par pe baza de fiola se foloseste o singura data?
Ceramica și titanul protejeaza parul? Mi-am cumparat o placa de păr cu plăci de ceramică de titan
Hey.In curând am pozele pentru albumul clasa a 8 a însă nu am habar in ce sa ma îmbrac.As vrea o rochița sau o salopeta dar parca și o cămașă cu o fusta ar merge! Nu am absolut nici o idee. Dacă...? (mai mult)
Se poate pune burete la topurile de baie de la vivien vance?
Îmi recomandați vă rog o placă bună de păr? Care îndreaptă bine și rezistă. Ms
Buna, am si eu o intrebare....Pantofii negri se asorteaza cu o pereche de pantaloni albastrii si o camasa alba plus un sacou negru?
Salut, am dat o comanda pe about you si cand a ajuns am primit cu totul altceva. Care ar fi pașii pentru retur? Nu inteleg chestia cu formularul de retur. trebuie completat de mine? De unde fac...? (mai mult)
Câteva șuvițe blonde pe par șaten și date cu nuanțuator roșcat cat de mult deteriorează parul?
Am gasit un inel de argint prin casa. Problema este ca mi-e mare, cade de pe toate degetele. Pot sa ma duc la un amanet cu el sa il faca in asa fel incat sa-mi vina sau nu se rezolva acolo?
Salut, imi puteti recomanda un site cu brand-uri gen nike si jordan, mai exact haine pentru inaltimea de 1.70? Ps: pentru baieti sa fie.
Bună! Imi puteți recomanda niște leacuri băbești care sa ma ajute sa îmi treacă acneea definitiv? Am perioade când am tenul extrem de luminat și curat dar perioade ca atunci de înaintea menstrei...? (mai mult)
Am primit niște ghetuțe cu toc, au siret, sunt maro din piele întoarsă, sunt de toamna. Ideea e ca nu am habar cu ce sa le port. Tocul e mic, de vreo 6 sau 6, 5 cm. Le- am probat cu blugi...? (mai mult)
Salut, un salon in Buzau unde imi pot da gaura in ureche cu pistolul? Sunt baiat
Ce ingrediente ati incercat pe par si au functionat? Adica sa mi- l faca mai fin si poate sa nu aiba tendinte de electrizare. Am citit undeva ca uleiul de masline roade firul de fapt. Ah si inca ceva,...? (mai mult)
Https://m.olx.ro/d/oferta/nike- jordan- 1- retro- high- og- obsidian- piele- adidasi- IDfkKVo.html?reason=ip%7Ccf. Replica fidela chiar și cutie. In ziua de azi nu mai poți fi sigur de nimic din ce cumperi...? (mai mult)
Make-up-ul poate sa iti distruga pielea? Voi va machiati?
Am nevoie de ajutor. Mi- am zgâriat o pereche de adidași care îmi plac mult. Nike air force 1, din câte știu sunt de piele, i- am zgâriat de o bordura și as vrea sa fac ceva sa nu se mai vada...? (mai mult)
Bună seara TPU! De unde pot să îmi comand o curea GUESS originală? Știți vreun site legit? Am găsit mai multe site- uri(epantofi, modivo etc.) dar nu prea am încredere să comand de pe ele, ...? (mai mult)
Buna, am o nelamurire. Eu am dermatita seboreica si a inceput sa- mi cada mult par, am fost la dermatolog si mi- a dat sa iau pastile anacaps. Am luat timp de o luna dupa care a venit carantina si nu...? (mai mult)
Știe cineva dacă sunt Cabinete dermatologice in Onesti?
Hei! Are cineva lista corespondențelor parfumurilor mysu?
Cum sa-mi creez și o rutina de îngrijire pentru fata? De unde sa încep? Ce produse sa-mi cumpăr?
Bună ziua TPU! Vreau să- mi iau o placă de păr. Ambii mei părinți au un păr creț superb, însă al meu este un ondulat frizat foarte ciudat. Am încercat niște produse pentru păr creț să-...? (mai mult)
As vrea sa îmi fac niște codite afro dar nu știu cât par mi-ar trebui. M-am gândit sa iau 2 de 60 cm. Vreau sa mi le fac acasă deoarece la salon costa foarte mult
Salut, ce aparate de ras folosiți pentru zona intimă care sa funcționeze si sub apa?
Buna, TPU! Ce gene magnetice care sa aiba un aspect natural imi recomandati? Multumesc!
De unde pot lua un hanorac alb de calitate?
De ce adidasii de la puma 42 imi sunt mari iar cei de la adidas imi vin bine? Nu e acelasi standard de marime la incaltamintea de firma?
Care e cea mai hidratanta crema pentru față?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!