Piperul ajuta la buze mai mari?
Buna! Am 20 de ani şi vreau să încep o carieră in modeling. Știți ceva agenții bune in Timișoara sau fotograf ce mi-ar putea face polaroidele? Orice sfat e bine venit!
Hello! Peste o saptamana se organizeaza balul bobocilor. Nu stiu prea multe persoane care merg(ma refer cunoscute) deocamdata. Totusi mi- as dori sa merg pentru ca dupa voi regreta. Dar cu ce sa ma imbrac?...? (mai mult)
Cele mai bune deodorante pentru barbati?
Stie cineva cum slăbesc 20 kg in 2 luni? Dau funda
De ce nu scap mai repede de cosuri si acnee? Majoritatea prietenilor au tenul aproape perfect, poate un cos sau 2 dar nu ca al meu plin. Am 16 ani dar au trecut deja 4 ani de cand ma confrunt cu ele si...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac buzele mai mari natural acasa? (fara botox sau ingectii sau d-astea)
A mai comandat cineva încălțăminte de pe FarFetch? Ceva păreri?
Buna, am cumparat un balsam Pantene sub forma de spuma si vreau sa va intreb daca este cineva care l-a lasat peste noapte sau nu l-a clătit? Daca da, va rog sa imi spuneti cum a fost parul dupa!
Bună TPU! Ce părere aveți de acești adidași? Link: https://www.footshop.ro/ro/incalaminte- i- sneakeri- pentru- barbai/102475- adidas- stan- smith- core- white- ftw- white- collegiate- navy.html?_ga=2.208863953.2143180136.1632392472-...? (mai mult)
Seara bună! Intrebare mai ales pentru fete. V- ati cumparat careva aparat pentru epilare definita? As vrea sa- mi cumpar unul, in jur de 500 de lei, dar nu stiu daca merita, daca isi face treaba unul...? (mai mult)
Am o geanta din piele naturala si am tinut-o mult timp in dulap intr-o pozitie neobisnuita si s-a indoit pe o parte si arata destul de ciudat. As putea sa o fac sa revina la forma normala?
Daca am avut doar adidasi din panza si acum vreau din piele trebuie sa comand cu un nr mai mare?
Cum de a devenit părul roșu aprins așa de popular dintr-odată?
Buna TPU! Nu știu de ce, dar, de câteva luni încoace am fata foarte grasa. Nu sunt grasa deloc la corp, dar fălcile tot acolo sunt. Nu știu ce sa mai fac sa scap de grăsimea asta faciala. Am făcut...? (mai mult)
Cum îmi pot tonifica corpul? Având în vedere că am dureri de spate și e greu cu abdomene și genuflexiuni.
Care e diferența intre gel UV si oja semipermanenta?
De unde îmi pot cumpara o pereche de pantaloni din fâș largi si jos stransi cu elastic? https://marketplace-images.asos.com/user/9ecc17cb-7e20-49b8-8889-5cb6df42124d_large.jpg
"Top coat" si "base coat" au traducere in romana (referitor la unghii)? Si daca da. de unde le pot cumpara?
Cum le este permis magazinelor sa vanda adidași cu sigla adidas și Nike care sunt fake? Știe cineva cum mai poți recunoaște modelele originale?
Intrebare pentru cei care se procep la tatuaje. Cam cat ar costa acest tatuaj? https://youtu.be/8oeqLiloTpU Peste 500 lei?
Mai sunt fete pe aici ce au parul subtire/rar? Va simțiți complexate? Ce tunsoare aveti? Cum il aranjati?
Ce încălțăminte comoda care nu se lasă recomandați?
Ce tip de lenjerie intima feminina mai este la moda si s- au observat ceva schimbari in ultima vreme? Mai precis, daca aveti observatii sau ati discutat asta cu prieteni/prietene recent, cam ce procent...? (mai mult)
Am parul moale de tot și nu pot sa îmi fac absolut nicio freza. Cum pot sa îmi fac parul mai țepos? PS:Sunt băiat
Salut, (am parul mare) Recent am fost sa imi tund varfurile la un coafor local si mi- a luat si din volum (eu abia ma spalasem pe cap si parul statea mai pufos). E cumva o regula ceva ca daca te speli...? (mai mult)
Salut! Ce este mai bun? Fashion Days sau About you? Păreri? De ce?
**ROG RASPUNSURI SERIOASE, NU ESTE INTREBARE LA MISTO** Salut, am 15 ani, am ceva par in fund(puf mai mult gen adica foarte mic) cum as putea sa il deteriorez? Pana acum nu am mai facut- o si din pacate...? (mai mult)
Salut,ce site-uri de haine de calitate stiti sau brand? Ms
Buna! Stie cineva o vopsea buna de par roz? Am cate va suvite roscate acum si dupa ce iese roscatul vreau sa le fac roz.
Bună, sunt domnișoară de onoare la nunta surorii mele, am 15 ani aproape 16, am două rochii una lungă și crăpată pe un picior și una scurtă și strâmtă, pe care ziceți să o port? Niște...? (mai mult)
Buna. Ce tratamente sau produse pentru cresterea parului stiti? Uleiul de ricin chiar functioneaza?
Salutare,ce sampon pentru barbati imi recomandati anti-matreata? Am incercat cu head&shoulders si degeaba. Ceva sugestii? Multumesc anticipat!
Buna! Mama mea ma supara foarte tare. Vine sa imi stoarcă coșurile si eu nu suport chestia asta. Am auzit ca nu este bine sa le storci, dar ea mi le stoarce si de fiecare data imi apar si mai multe…...? (mai mult)
A reziliat cineva un contract cu MRA Models? Sau cunoaște pe cineva? Am câteva întrebări. Mulțumesc!
Ce se intampla daca aplic oja semipermanenta direct pe unghie fara sa aplic si bază sau cum s-o numi saracia aia?
Buna! Știe cineva un salon de piercinguri in Buzău?
Salut,cum se fac șuvițele la băieți fara casca de șuvițe?
Dupa ce port o pereche de incaltaminte cateva saptamani se lasa foarte mult incat nu mai am ce sa fac cu ea deoarece este incomoda. Daca voi cumpara incaltaminte de firma, puma, nike, adidas sau ce ...? (mai mult)
Ce semnificatie au piercing-urile? Sunt foarte populare si as vrea sa stiu si eu ce semnifica.
Vreau sa imi fac un tatuaj singur cu acul si nu am cerneala. Mi s- a spus sa folosesc cerneala de pix dar nu stiu care cerneluri sunt toxice si care nu. Mi s- a recomandat cerneala din pixurile alea cu...? (mai mult)
Poti lua covid de pe machiajele make-up artistilor?
Cum pot sa devin mai frumos natural? Vreau sinceritate
Bună, am si eu o problema, in momentul in care ma machiez in zona nasului si al pometilor, incepe sa- mi curga nasul si as vrea sa stiu de ce? Eu mă gândesc că îmi acopăr porii, iar fața mea...? (mai mult)
Am avut gene fir cu fir iar dupa ce mi- au cazut mi- am aplicat smocuri, ideea e ca atunci cand mi- au căzut mi- au căzut cu tot cu ale mele și nu le mai am ca înainte groase și dese. Ce soluții...? (mai mult)
De la ce apar cosurile pe scalp zona ceafa laterale deasupra urechilor si cu ce as putea sa le tratez? Doctorul a prescris sa ma dau cu zineryt dimineata si skinoren seara dar doar se usuca si apar...? (mai mult)
Metode efective de a albi dintii acasa? Dar sa nu imi distruga dintii in ultimul hal.
Salut! Cum pot rezolva cu cearcanele? Simt ca indiferent cat m-as odihni, nu reusesc sa scap de ele... nu stiu de ce, le am de la inceputul verii si nu mai scap frate odata de ele. Vreun sfat?
Bună ziua.Mi-a zis cineva ca se poate face un amestec între violet de gentiana și albastru de metilen pentru a ma vopsi în cap. Era un anumit număr de picături, dar am uitat numărul acestora.
Despre tatuaje, ce păreri aveți? https://www.facebook.com/RealStoriesChannel/videos/2556146311285804/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!