Salut!
Acele gauri se numesc pori, ai porii mari si deschisi! Si eu am avut o astfel de problema, aveam porii prea mari! I-am tratat cu masca din praf de argila, gasesti la orice farmacie! Este foarte buna si te ajuta, nu imediat dar in timp rezultatele sunt excelente!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti urez o zi placuta!
Salut! Revin aici deoarece nu am putut raspunde mesajului tau privat, sunt inca membru junior! Aceasta masca o aplicam o data pe saptamana insa daca iti cumperi o cutie intreaga cu 10 plicuri ai acolo un prospect care iti sugereaza folosirea mastii 1 data sau de 2 ori pe saptamana! Eu am dedus ca 1 data este de ajuns! Urmez acest ritual, daca ma pot exprima asa, de mai bine de 1 an si ca rezultat porii s-au inchis, piele devine neteda si sanatoasa! Dupa ce cureti masca cu apa calduta din abundenta este de preferat sa aplici pe fata o crema hidratanta! Eu nu am folosit!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o noapte linistita!
Depinde de situatie. Probabil sunt niste pori si din cauza ca ai tenul gras (daca il ai) se depunde praf si grasime si acelea se oxideaza si se formeaza punctele negre.
Si eu am asemenea probleme si iti recomand sa iti faci masca cu aspirina si cu lamaie. Faci praf o pastiluta de aspirina si pui cateva picaturi de lamaie dupa care lasi cel mult 10 minute si te speli, repeta aceasta masca de cel mult 3 ori pe saptamana.
Recent, in fiecare seara ma dau cu lamaie si dimineata ma spal cu apa rece. Am ales aceasta metoda pentru ca eu intotdeauna sunt in criza de timp si acest remediu e mai rapid.
Lamaia iti lasa pielea fina si curata tot sebumul. Sa stii ca am observat rezultate in cel putin 2 saptamani. Dar nu uita ca daca tenul e prea uscat e dispus mai repede la imbatranire asa ca e bine oarecum sa avem si un ten gras.
Nu trebuie sa te sperii asa de tare.
De exemplu, mie si de cand ma barbieresc imi cam dispar si am stat foarte mult la soare vara asta si majoritatea cosurilor s-au uscat.
Cand am inceput scoala in septembrie toti colegii s-au mirat cum mi-au trecut asa de repede! Hehe
A, si inca ceva...iti recomand sa te tunzi cat mai scurt si sa nu iti lasi parul pe frunte pentru ca firele de par pot intepa pielea si sa provoace si aceste gauri.
Sper ca ti-am fost de ajutor!