Buna.Nu iti recomand sa iti cumperi.Prima data am facut prostia sa pun o comanda destul de mare.O pereche de pantofi, 2 tricouri, o bluza si o jacheta.Coletul mi-a ajuns dupa 2 luni, in care i-am tot sunat pe cei de la servicul telefonic si mi-au spus de fiecare data ca acel colet e pe drum.Cand am deschis coletul unul din tricouri era gaurit iar celalalt era cu 2 marimi mai mici, de pantofi nu zic erau cu 2 marimi mai mari. Jacheta si bluza erau singurele lucruri ok.Am sunat ca vreau sa trimit inapoi doar pantofii si tricourile si sa primesc banii pe ele. Dupa mi-au spus ca eu poate ii pacalesc ca eu am gaurit tricourile si celelalte chestii.Le-am spus ca am facut poze cum am deschis coletul si ca ii voi denunta la protectia consumatorului.Pana la urma au acceptat si mi-au trimis banii pe tricouri si pantofi inapoi, dupa 30 de zile.Nu iti recomanda sa iti iei, doar daca vrei sa astepti mult si sa primesti niste produse de cea mai joasa calitate.E alegerea ta. Sper ca te-am ajutat
Probabil fabulezi. Eu am dat comanda in 3 zile mi-a venit exact ce am comandat, in stare perfecta.
Pai tu ai avut noroc inseamna.
Eu, a comandat vreo 3 tricouri odata, acum vreo jumatate de an. Totul a fost ok, a durat cam mult pana mi-au adus pachetul, a durat cam o saptamana. Produsele erau ok, ca pe site, E un site ok, serios.Mi-au vorbit frumos la telefon.Ti-l recomandu cu placere! Bafta!