Da. Verisoara mea are si de obicei merg la ea sa imi faca parul cu placa ei, deoarece e de 3-4 ori mai buna decat una obisnuita. EU zic ca merita, deoarece e rezistenta. Varmea o are de ceva vreme si desi a dat ceva bani, deoarece acu e mai ieftina, dar cand a aparut era foarte scumpa si totusi e multumita de ea si eu zic ca merita sa o faci cadou unei prietene. Merita, deoarece nu gasesti des o placa care sa tina si sa fie si buna si calumea...inf. EU zic ca merita. Tu faci cum crezi si cum simti. Sper ca te-am ajutat. FUnda?
Nu prea se merita chestiile de la teleshoping. Daca vrei ceva de calitate mergi intr-un magazin de profil sau intreaba la un salon ce iti recomanda.
Da, chiar merita, si eu am facut cadou, dar verisoarei mele! I-a placut. Poti incerca daca doresti!
Buna,eu mi.am cumparat InStyler acum cateva luni,imi pot face parul cum vreau,e super,deci merita,cumpara.i una prietenei, va fi multumita.
Pa, pa!
NUUUUUUUU! De multe ori NU nu face(ti) asta, nu cumparati acea "placa" in styler e cea mai aiurea placa inventata, nu e buna de nimic din pacate nu am ascultat sfaturile fetelor care s-au pacalit cu ea si am comandat-o. Acum ma lupt sa imi recuperez banii. E vina mea. Cea mai buna placa ramane Remington - si nici macar nu e scumpa Alege ceea ce vezi nu ceea ce ti se vinde