Buna, eu am fc vineri prima sedinta si deocamdata sunt in asteptare, nu a fost dur, nu prea m-am iritat acum astept sa ma exfoliez. Chestia e ca trebuie sa faci mai multe sedinte, mie mi-a zis doctora ca trebuie sa fac 4 desi eu unu dat fiind faptul ca le am de mai mult timp nu prea imi fac sperante. Mi-e ca dau banii degeaba dar incerc. Sedinta e 100 RON. Tin sa precizez ca eu am pete pct negre si pori dilatati NU SI GAURELE. Pt gaurele peelingul supeficial e apa de ploaie clar. Dc doresti te pot tine la curent cu rezultatele, eu mai fac 3 sedinte o data la 2 saptamani. Sper sa am niste imbunatatiri vizibile. De iesit din casa poti iesi dar cu crema cu factor de protectie 50. Dc mai ai intrebari imi poti da mesaj pe privat.
Da, chiar as vrea sa ma tii la curent. Si eu tot pentru pete si puncte negre. Eu de cateva luni bune ma tot dau cu Retin-a si se vad imbunatatiri de la zi la zi dar m-ar tenta un peeling ca sa termin mai repede, ca deja nu mai suport sa am mai mereu fata uscata:-s
Daca folosesti Retin A si te exfoliezi esti norocoasa. Eu il folosesc de trei luni si crede-ma nu ma exfoliez deloc. De aceea am apelat la peeling, acum sa vad daca o sa obtin ceva imbunatatiri desi ma indoiesc. Daca ai fata uscata poti folosi CleanAC de la AVENE parca sper sa nu gresesc, e destul de buna deoarece nu e grasa nu ingrasa tenul deloc singura chestie e pretul la mine in Buc e 50 RON destul de mult pentru 40 grame. Dar o poti folosi fara probleme e noncomedogenica. Oricum nu iti recomand sa renunti la RETIN A, continua sa te dai cu el 6 7 8 luni, consecventa e importanta in astfel de cazuri. Ce te rog e sa imi dau tu un mail la sfarsitul lunii decembrie sau inceputul lunii ianuarie ca mai am trei sedinte pe care le fac o data la 2 saptamani. Iti zic asta ca poate eu uit. Iti trimit mailul pe privat.
andreea964 întreabă: