| BruneTTe a întrebat:

A facut cineva de aici peeling chimic superficial? deci nu din acela profund:-s
M-ar interesa sa-mi spuneti in cat timp se poate iesi din casa. Si daca rezultatele au fost bune.

3 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Buna, eu am fc vineri prima sedinta si deocamdata sunt in asteptare, nu a fost dur, nu prea m-am iritat acum astept sa ma exfoliez. Chestia e ca trebuie sa faci mai multe sedinte, mie mi-a zis doctora ca trebuie sa fac 4 desi eu unu dat fiind faptul ca le am de mai mult timp nu prea imi fac sperante. Mi-e ca dau banii degeaba dar incerc. Sedinta e 100 RON. Tin sa precizez ca eu am pete pct negre si pori dilatati NU SI GAURELE. Pt gaurele peelingul supeficial e apa de ploaie clar. Dc doresti te pot tine la curent cu rezultatele, eu mai fac 3 sedinte o data la 2 saptamani. Sper sa am niste imbunatatiri vizibile. De iesit din casa poti iesi dar cu crema cu factor de protectie 50. Dc mai ai intrebari imi poti da mesaj pe privat.

| BruneTTe explică (pentru Vali87):

Da, chiar as vrea sa ma tii la curent. Si eu tot pentru pete si puncte negre. Eu de cateva luni bune ma tot dau cu Retin-a si se vad imbunatatiri de la zi la zi dar m-ar tenta un peeling ca sa termin mai repede, ca deja nu mai suport sa am mai mereu fata uscata:-s

| Vali87 a răspuns (pentru BruneTTe):

Daca folosesti Retin A si te exfoliezi esti norocoasa. Eu il folosesc de trei luni si crede-ma nu ma exfoliez deloc. De aceea am apelat la peeling, acum sa vad daca o sa obtin ceva imbunatatiri desi ma indoiesc. Daca ai fata uscata poti folosi CleanAC de la AVENE parca sper sa nu gresesc, e destul de buna deoarece nu e grasa nu ingrasa tenul deloc singura chestie e pretul la mine in Buc e 50 RON destul de mult pentru 40 grame. Dar o poti folosi fara probleme e noncomedogenica. Oricum nu iti recomand sa renunti la RETIN A, continua sa te dai cu el 6 7 8 luni, consecventa e importanta in astfel de cazuri. Ce te rog e sa imi dau tu un mail la sfarsitul lunii decembrie sau inceputul lunii ianuarie ca mai am trei sedinte pe care le fac o data la 2 saptamani. Iti zic asta ca poate eu uit. Iti trimit mailul pe privat.