| n3bunyki a întrebat:

A folosit careva Retin A? Ce efecte a avut asupra acneei? Eu am inceput sa folosesc crema asta de o saptamana si mi s-a umplut fata de cosurisad.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca si inainte sa te dai cu ea, aveai acnee.Mna...pentru ca tenul sa fie sanatos trebuie ca toate cosurile ce urmeaza sa iasa-n timp...sa iasa mai repede. Dupa parerea mea, acest lucru face Retin A. Nici un tratament nu face miracole peste noapte.Eu zic sa continui cu acest tramatament cel putin 2-3 saptamani sau sa consulti un medic dermatolog.happy

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu mai da cu ea!
Un tonic antiseptic, tinctură de propolis și ulei de migdale dulci.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Retin A este recomandat numai pentru anumite tipuri de acnee si numai dupa consult dermatologic amanuntit. Altfel, reactiile adverse sunt mai importante decat beneficiile.

| r0xaa a răspuns:

A bine ca ai zis ca eu vroiam sa o iaulaughing ceva de genu am patit si eu toata lumea zicea de mibazon daca ai auzit ca este f bun pentru cosuri da la mine a fost invers eu m am umplut...sad acum depinde de tenul fiecaruia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca citeai prospectul ai fi vazut ca inainte sa ti se curate tenul ai o perioada in care se inmultesc cosurile. Asta se intampla fiindca Retin A curata pielea in profunzime si scoate la suprafata orice infectie, cat de mica. Rezultatele reale se vad in vreo 2 luni.

| n3bunyki explică:

Doream sa stiu daca a functionat celor care l-au folosit o perioada mai lungahappyOricum multumesc pentru raspunsuri!