Bună.
Sunt fonduri de ten pentru cele care sunt trecute de 30 de ani.
Niciodată nu se aplică pe coșuri fond de ten, "ajuți" la suprainfecție. Tenul trebuie să fie curat, un tonic antiseptic, o cremă hidratantă, bază de machiaj, fond de ten, anticearcăn, fard de ploape și obraz, tuș, rimel, gloss.
Pa, pa.
Bună Andra! Eu am folosit nu doar fonduld e ten de la Olay ci și cremele din această gamă și nu am fost foarte încântată. De-a lungul timpului am încercat mai multe brand-uri care au fonduri de ten și în afară de Boujois și La Roche Posay (pe care îl cumpăr din farmacii, fiind un produs dermato cosmetic), nu am fost mulțumită de nici un produs. Greșeala când alegem astfel de produse, este că, în general, se urmărește doar efectul de acoperire al împerfecțiunilor, nu și hidratarea pielii. Dar probabil este nevoie de timp să ne dăm seama de toate astea. E bine să alternezi fondurile de ten, iar eu personal m-am oprit la gamele pe care le-am enunțat mai sus.
Ms imperia! pana acum am folosit La Roche Posay-toleriane, si sunt f multumita de el, dar am zis sa incerc si altceva...imi ies cam 3-4 cosuri si am nevoie de ceva care sa si acopere pe langa hidratare...