Hey eu am folosit produsul acum ceva timp, si daca il aplici pe parul mai uscat se va ''lipi parul de cap'' si se va face exact ca si cand il dai cu fixativ. Deci imediat dupa ce te-ai spalat, il dai pe parul umed si il lasi sa se usuce singur, asta e foarte important. Daca il vei usca cu foenul, va avea prea mult volum. Depinde si de ce tip de par ai tu, de exemplu eu am parul ondulat-cret, si ma ajuta foarte mult. Sa stii ca nu tine 24 de ore, la mine a tinut 3-4 ore cand am iesit in oras, dupa a inceput sa se onduleze la loc. Dar parul meu e ff cret, deci nici la placa nu de indreapta. Tu daca ai parul drept, dar se onduleaza din cand in cand, eu ti-l recomand. Eu l-am luat din Franta cu 6 euro si ceva, deci pretul in lei nu-l stiu. L-am luat direct de la magazinul L'oreal. In Romania nu stiu exact de unde il poti lua. Probabil la comanda. Mult succes!**
Parul meu e ondulat la varfuri ..acum ca incepe scoala de multe ori mi-l indrept(de obicei doar la varfuri) mi l-a mai recomandat cineva si voiam sa ma asigur ca intr-adevar e bun. Multumesc.
DaciaRomania întreabă: