| titi_1218 a întrebat:

A folosit cineva unguent de galbenele pentru tratarea vergeturilor sau a semnelor? A avut vri-un efect? Sau ulei de masline?

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Alifia de galbenele este buna pentru varice, circulatie proasta la nivelul pielii, nu stiu daca are efect impotriva vergeturilor! Uleiul de masline stiu ca este bun la arsuri, opareli...

| MissCamelia a răspuns:

Orice chestie hidratanta e buna pentru vergeturi, dar asta nu inseamna ca si scapi de ele. Cel mai bine mergi la dermatolog, iti prescrie un tratament...pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| arrriadna a răspuns:

Salut. Am fol uleiul de masline in sarcina. Iar galbenele dupa sarcina. Daca eram desteapta foloseam doar de galbenelewinking
Bai, sa stii ca, pentru pielea mea foarte "proasta" la capitolul elasticitate, crema de galbenele a avut efect!
Sa nu iti imaginezi ca trec vergeturile peste noapte sau ceva, dar dupa 2 luni, parca nu se mai vad "in halul ala"...
Macar incearca. Daca tu crezi in ambele metode da-te dimineata cu uleiul de masline si seara cu crema de galbenele, sau invers. Ideea e sa nu le amesteci, pentru ca nu stiu ce efect mai au, chimic, stii, ca interactiunewinking
Bafta.
Nu cred ca daca iti cumperi o crema "mult laudata" si al dracului de scumpa o sa ai efecte mai bune decat cu astea 2 variante. Pt mine crema aia "de fita" recomandata de o prietena a fost fix "vax albina".

| L a răspuns:

Nu am folosit dar am auzit ca ajuta.Ideea este ca vergeturile nu dispar doar pot fi diminuate.`Poti incerca tot felul de creme. ai de unde alege:farmacie, plafar etc.

| Cryssbest a răspuns:

Am avut o cicatrice oribila la mana dreapta, dar dupa ce am uns locul afectat timp de doua saptamani cu crema de galbenele Krauter a trecut!(abia se mai vede acum - si era vanata atunci!)
Galbenelele au efect antiseptic, cicatrizant, emolient, regenerant, calmant.
Uleiul de masline este un foarte bun antioxidant, folosit intens in cosmetica!
Efect: Wow (atat la galbenele, cat si la uleiul de masline)!

| Cryssbest a răspuns:

Pentru tratarea vergeturilor este recomandat untul de shea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au nici un efect, uita-te pe net ca sunt multe creme pentru ce ai nevoie dar nu asta de galbenele si nici ulei de masline.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu am flosit rachiu si vin pentru diminuarea prostiei. si nu a mers. da am luat cartile si revistele la cetit si merge ma.ma simt destept si fara frica. te-am salutat. mitica.

| miaaaaa a răspuns:

Eu am folosit crema pe baza de galbenele pentru celulita si a avut efecte vizibile dupa 2saptamani dar am folosit zilnic crema. din cate stiu eu vergeturile odata aparute nu mai dispar cel purin pe cale naturala dar ma gandesc ca cel putin le va estompa si nu se vor accentua.bafta!