anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A fost vreo fata recent sa se tundă?
As vrea sa merg la un salon sa ma tund ca nu prea am avut timp si deja parul meu a ajuns la jumatea spatelui.Nu am o problemă cu parul lung, dar am vârfurile despicare si a început sa aiba un aspect un pic cam nesănătos.Nu vreau nimic sofisticat,dar sincer as vrea sa tai din el sa imi ramana până la umeri, deci ceea ce inseamna ca vor fi câțiva cm buni, chiar jumătate din podoaba mea capilara big grin.
Daca stie careva un pret.(Nu conteaza orașul, in marea majoritate sunt la fel doar sa stiu cu aproximatie)

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu când mă duceam în orașu natal să mă tund, oraș mic, încă mă tund acolo când ajung că prețu e aproape la jumătate față de unde stau acu, dau undeva la 40-45 de lei tuns cu coafat la final (placă, bucle). Am păru lung, deja jumătate de spate și îmi iau mereu doar ce e tocit, îi zic să tundă cât e nevoie laughing

| Freya1 a răspuns (pentru Adry05):

Eu ultima oara cand a fost am dat 50 de lei, acum nu stiu cat e.
Problema pe care o întâmpină de fiecare dată e ca nu ma tunde nici una cat trebuie.Degeaba zic taie din el până ajunge la umeri daca e nevoie ca tot abia de imi ia din vârfuri.De fiecare dată când merg pățesc asta, vin de la tuns si nici nu se vede.
Oare nu pot sa tundă simplu mai mult din par, Nu vor sau nu stiu?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

65-90 RON un tuns la dame + spalare.