Eu am folosit ceaiul sanye, dar se slabeste lent, deci cel mai bine, pentru rezultate multumitoare este sa tii si regim.eu am slabit 3 kg pe luna.pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Da, eu am folosit ceai verde antiadipos cu ginseng dar si o alimentatie echilibrata si bicicleta stationara. Rezultatul - in 7 luni, 16 kg.
Nu stiu ce sa spun... bunica mea folosea dar mama e medic si a spus ca e foarte nociv si ca daca il bei zilnic o sa ai sangele diluat datorita lui. Eu nu il recomand! Consider ca cea mai buna metoda de slabit este o dieta plina de fructe, legume si apa...
Da. mama a slabit 5 kg si fratele meu d ela 100 a ajuns la 80 asta in mai putin de 2 luni... in fiecare seara 2 cani de ceai anti adipos cu ginseng... bafta:*
Da am incercat si eu... ceai verde chinezesc e fff bun dar doar pentru unele persoane...eu l-am folosit 1 saptamana si mi-a fost ff rau nu am slabit deloc mi-am pierut toata energia am inceput sa am greturi ameteli etc...nu e asa bun...bafta
Gabiy2k întreabă:
fashionaddict întreabă: