Nu maninci multe grasimi, ci proteine animale( carne adica ).
Este o dieta proteica!
Am urmat-o si a dat rezultate fara efort.
Am tot recomandat-o pe aici pentru ca nu am avut efecte secundare si a fost " parfum" s-o tin.
Am slabit 10 kg in 3 luni fara chin si infometare, pe baza de proteine ( mereu am fost slaba si am vrut sa redevin asa). Detalii despre dieta Dukan poti gasi pe site-ul lor ( daca nu ai o dieta deja personalizata de un nutritionist).
Gasesti toate detaliile pe etape pe link.
O sa mananci destul de multa carne slaba de pui, curcan sau vita, peste in perioada asta, branza de vaci slaba, oua, iaurt degresat, unele legume si o sa bei 2 l de apa plata pe zi.
Plus mers pe jos zilnic 30 minute ( sau ceva gimnastica).
Adio dulciuri si grasimi o perioada. Ai voie in schimb sa bei Cola zero ( are indulcitori) zilnic ( maxim jumatate de litru).
O sa slabesti din prima saptamana citeva kg si asta o sa te motiveze sa continui.
Ai grija, prima faza, de atac, care e cea mai dura ( doar carne de pui, peste, oua, brinza, iaurt si tarate de ovaz alaturi de 2 l de apa), sa nu o tii decit 5-6 zile ( pentru 10 kg...pentru 20 kg o tii 8 zile, pentru 5 kg o tii 3-4 zile). Urmeaza apoi alte faze, mult mai usoare.
Ai mai multe detalii pe site aici.
http://dietadukan.ro/
http://dietadukan.ro/regimul
Cel mai usor lucru este ca poti minca CIT VREI ( dar la un moment dat se inchide apetitul de la atita carne, o sa vezi ).
Eu am dus-o foarte, foarte usor.
Daca te decizi si mai ai nelamuriri, scrie-mi.
Este o dieta greu de tinut, foarte drastica! Intr-adevar daca te ti de ea serios poti avea rezultate bune. Dar nu este o dieta sanatoasa. De fapt s-a facut si o statistica si este una dintre cele mai periculoase dieta din lume. Se poate declansa si cancerul. Nu este bine sa mananci atatea grasimi. Nu degeaba spune si la TV : evitati excesul de sare, zahar si grasimi. O sa regreti daca ti aceasta dieta. Cauta altceva!
Dieta ketogenica si variatiile ei, gen Dukan (din ce zici) si Atkins (din ce stiu) dau rezultate garantate si extraordinare dar nu poti sa tii o astfel de dieta daca nu stii ce faci. In plus, sunt oribile.
Am fost pe keto odata si abia am reusit s-o tin timp de o luna, mancatul de grasimi cu duiumu' nu e prea placut.
Asa ca iti recomand sa te orientezi spre altceva
Nu o incerca.La inceput da rezultate dar mai tarziu crede-ma ca ai vrea sa nu o fii icercat iti va fi foarte rau.
Deoarece mananci numai grasimi cum ai zis si tu.Eu as zice sa nu o incerci.