Da nu sunt bune de nimic, te safatuiesc sa consulti medicul nutritiomis si sa fac mult miscare si o alimentatie echilibrata si far carbogazoase
Eu l-am comnadat astazi si au livrare GRATUITA in luna aprilie! Ce super, super, super!
Mi-au livrat in dimineata asta produsul, pe prospect nu sunt efecte adverse, ceea ce ma incanta. Catalina poti sa-mi spui cat ai slabit si in cat timp? As vrea sa incep de maine
Da, deja 3 kg...azi am fost la shopping si mi-am luat hainute cu un numar mai mic decat port acum...ca sa fiu si mai motivata!
Am ezitat la inceput sa iau DuoSlim pentru ca am luat foarte multe produse inainte si nu au avut niciun efect. Daca vrei sa duci o dieta cap-coada si sa slabesti sanatos, DuoSlim te ajuta foarte mult.Eu le recomand! O zi frumoasa!
Antoaneta, eu am slabit la primul tratament 6 kg, nu este foarte mult, se vede foarte bine la haine si nici nu m-am chinuit cu foamea sau cu poftele. Eu ma simt excelent. Mi-am luat si cel de-al doilea tratament, ca doar vine vara, nu?
La tine cum e?
Felicitari Antoaneta, ma bucur din suflet, am inceput si eu de ieri, sunt cam invidioasa pe tine.deja 3 kg?
Eu folosesc duoslim de 3 saptamani si am dat jos 4 kilograme, dar nu am tinut nici un regim si nici sport nu am facut. vreau sa imi mai iau pentru o luna, dar ma bag si la dieta ca vreau sa slabesc mai mult
Eu l-am comandat totusi si am inceput sa iau si merge. Am slabit deja 3 kg. Bine, dar merg si la sala.
E bun produsul, am tot citit pe forumuri despre el, numai de bine de la cei care l-au incercat.
Si eu l-am incercat si este un produs bun. Am slabit in 42 de zile de cura, 9 kilograme si mi-a modelat corpul foarte frumos. Am tinut si regim alimentar pe baza de salate si supe. de la mine are un vot!
Da, eu am slabit foarte bine cu acest produs. El nu te slabeste ci te ajuta sa sa-ti stapanesti poftele, iar capsulele pentru noapte iti regleaza digestia. eugem35, de ce spui ca nu sunt bune? Le-ai incercat?
Buna fetele,
Vad pe aici numai pareri bune depre DuoSlim, puteti sa-mi spuneti de unde il pot cumnpara si cat costa?
Si eu am folosit duoslim. cura de 21 de zile si am slabit vreo 6 kilograme. mai mult decat atat, sa stii ca e foarte bun in eliminarea toxinelor din organism.
Am slabit cu duoslim in 21 de zile 5 kilograme, am intrat acum in a doua luna de tratament. e foarte bun!
cristinutzapopa întreabă: