| tuGatita a întrebat:

A incercat cineva "masca" (ca nu e chiar o masca) cu ulei de ricin? Se da pe parul ud sau uscat? Are vreun efect?

Răspuns Câştigător
| pinkybarbiedoll a răspuns:

Eu ma dau cu uleiul de ricin pe parul uscat.Iti face parul mai puternic.Eu de obicei pun uleiul de ricin la radacina parului iar dupa pe lungime pun ulei de ricin amestecat cu ulei de masline extravigin dupa care imi pun pe cap folie de plastic si il las de preferinta mai mult de 3-4 ore. Sper sa-ti fie de ajutor "reteta" asta.Succes!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Stefaniaaaaaaaaaa1 a răspuns:

Da,este foarte bun pentru par. Ti-l recomand daca ai parul degradat.10-15 picaturi de ulei de ricin in combinatie cu un ou si cu 1-2 lingurite de ulei de masline dat la radacina pe parul uscat este perfect.Eu stau cu "masca" asta vreo 2 ore si apoi ma clatesc bine, cu mult sampon, pentru a nu ramane cu ulei in par.Este foarte bun si simplu de facut! Sper sa functioneze si la tine.

| selysol a răspuns:

Salut si eu il folosesc il pun pe parul uscat doar la radacina iar pentru lungime parului folosesc un ou si o lingura de ulei de masilne amestecate intr-un bol chiar da rezulatatewinking