Eu folosesc, pentru orice eventualitate, odata pe saptamana o masca cu un galbenus de ou+ulei de masline+ulei de ricin+zeama de lamaie. E foarte OK!
Aici depinde de cat de bine ne cunoastem parul, eu am folosit o masca din ulei de ricin, doua albusuri de ou si o lingura de miere, am amestecat pana am obtinut o pasta, apoi am aplicat pe par, mi-am infasurat parul in folie de plastic si am lasat circa o ora sa actioneze.
O alta masca pentru regenerare ar fi: o banana, un ou, miere, lapte si ulei de masline, toate acestea le amesteci intr-un blender, apoi aplici pe par si lasi o jumatate de ora sa actioneze dupa care te poti spala.Bafta!
Da, mama si ii merge bine. Dar daca vrei si cresterea parului incearca uleiul de ricin
Da! Eu am incercat! Lasa un miros groaznic si pentru paul meu nu a fost prea bine pentru ca nu mi 'l regenera, dimpotriva
acum depinde de fiecare fel de par
Nu am incercat dar am auzit ca e buna adica si otetul si gazul si galbenusul si uleiul de masline. poate data viitoare daca nu uit o sa fac o salata si mi-o pun pe cap apoi fac baie
Eu am incercat masca cu galbenus de ou si mi-a iesit tot una. Dupa ce mi sa uscat parul aveam numai ou in cap ca niste frimituri si asta cred ca s-a intamplat deoarece sa omogenizat oul in contact cu apa pentru ca eu m-am limpezit foarte bine.
DaciaRomania întreabă: