| Sapphire a întrebat:

A incercat cineva produsele de la Infinity? http://www.infinity-trade.ro/
Ma intereseaza in special calitatea produselor cosmetice si cele ale placilor de par.

16 răspunsuri:
| GossipGirl_2226 a răspuns:

Eu sunt reprezentant Infinity si pot spune ca au produse de calitate la preturi bune.winking

| ancaid a răspuns:

Produsele infinity sunt foarte bune; dresurile; produsele de curatenie; fardurile; lenjeriile; cremele; aproape toate ffff bune

| ancaid a răspuns:

Placile de par fff bune si cosmeticele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, foarte buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte bune produsele iti spun pentru ca stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un catalog unde gasesc? online?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Produsele cosmetice sunt ff bunee incercale cu incredere sunt superr in special cele din gama fleur de mer sunt ff multumita de ele folositile ca aveti numai de castigat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.adamelena.webgarden.ro si afli tot ce te intereseaza despre INFINITY!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu sa fiu reprezentanta, am fost la avon 2 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cine vrea sa devina reprezentant Infinity poate intra pe www.reprezentanti.wgz.ro si gasiti actele de inscriere si cum se procedeaza ...si catalog online

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate produsele sunt bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine vrea sa se inscrie al infinyti ma poate contacta al nr 0768294220 anuscka

| ymm a răspuns:

Produsele de la Infinity sunt toate fffff bune.Eu sunt reprezentant de 4 ani, dar aceasta firma nu m-a dezamagit niciodata pentru ca au produse excelente si sunt foarte corecti.Pt informatii mmoga20@yahoo.com

| lavinia_4694 a răspuns:

Sunt foarte bune cosmetice si placa eu le folosesc placa care si onduleaza parul sunt si reprezentant la infinity

| rodyka a răspuns:

Produsele cosmetice sunt bune, dar placile de par nu sunt demult pe stoc.

| magdaduta a răspuns:

Eu sunt reprezentant Infinity de 1 an si jumatate si pot spune ca sunt fffff multumita de produsele pe care le au. Si, intr-adevar, sunt ffff seriosi. Recomand celor doritori sa se inscrie si, cu siguranta, nu vor regreta!