L-am luat mai mult pentru a scăpa de burtă (exercițiile fizice nu au avut absolut nici un rezultat). După câteva sesiuni, combinate cu o alimentație regulată și mai echilibrată, rezultatul a început să fie vizibil. Privitor la masaj, nu-mi place, e prea... artificial, dacă pot să zic așa. Poate din cauza că mi-l fac singură și, în loc să mă relaxez, îmi încordez mușchii ca să țin aparatul cela, care nu mai este chiar așa ușor pe cât se spune în reclamă.
Eu am folosit si sunt foarte multumita de el, deoarece nu mai am grasime! Te sfatuiesc sa il folosesti. Cu siguranta va da rezultate. Fundita?; o3
Eu am o prietena care il are de o luna si ceva si nu a slabit deloc bine ca ea e plinuta rau are 68 kg la 22 de ani a venit pe la mine cu el l-am incercat si eu foarte putin mie mi-a placut cum facea masaj dar pentru slabit mi se parea prea dur bine ca puti sa-i reglezi terptele de viteza dar prietena mea la folosit la viteza maxima si dupa 10 minute avea toata pielea rosie si o ustura dar mi-a zis ca asa il foloseste de obicei si nimic nu a slabit deloc bine ca ea nici nu tine regim si manca seara foarte tarziu poate cu regim si alte exercitii fizice ar ajuta la slabit, eu personal l-as recomada foarte mult pentru masaj o sa imi iau si eu unul dar pentru masaj ca imi place foarte mult e relaxant.
Il folosesc de vreo 2-3 saptamani dar fara diete sau alimentatie speciala. O prietena de-a mea a observat ca mi-a mai scazut grasimea de pe solduri