| rrrbeto95 a întrebat:

A incercat cineva relax & tone? A dat rezultate, ati slabit sau vi s-au tonifiat muschii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am luat mai mult pentru a scăpa de burtă (exercițiile fizice nu au avut absolut nici un rezultat). După câteva sesiuni, combinate cu o alimentație regulată și mai echilibrată, rezultatul a început să fie vizibil. Privitor la masaj, nu-mi place, e prea... artificial, dacă pot să zic așa. Poate din cauza că mi-l fac singură și, în loc să mă relaxez, îmi încordez mușchii ca să țin aparatul cela, care nu mai este chiar așa ușor pe cât se spune în reclamă.

3 răspunsuri:
| paffyxfairy a răspuns:

Eu am folosit si sunt foarte multumita de el, deoarece nu mai am grasime! Te sfatuiesc sa il folosesti. Cu siguranta va da rezultate. Fundita?; o3

| BeHappyForMe a răspuns:

Eu am o prietena care il are de o luna si ceva si nu a slabit deloc bine ca ea e plinuta rau are 68 kg la 22 de ani a venit pe la mine cu el l-am incercat si eu foarte putin mie mi-a placut cum facea masaj dar pentru slabit mi se parea prea dur bine ca puti sa-i reglezi terptele de viteza dar prietena mea la folosit la viteza maxima si dupa 10 minute avea toata pielea rosie si o ustura dar mi-a zis ca asa il foloseste de obicei si nimic nu a slabit deloc bine ca ea nici nu tine regim si manca seara foarte tarziu poate cu regim si alte exercitii fizice ar ajuta la slabit, eu personal l-as recomada foarte mult pentru masaj o sa imi iau si eu unul dar pentru masaj ca imi place foarte mult e relaxant.

| andreeeeea a răspuns:

Il folosesc de vreo 2-3 saptamani dar fara diete sau alimentatie speciala. O prietena de-a mea a observat ca mi-a mai scazut grasimea de pe solduribig grin

Întrebări similare