Bună.
Lasă reţeta, învaţă să mănânci sănătos!
O alimentaţie săracă în calorii şi multă mişcare te ajută să pierzi în greutate şi să rămâi la o greutate normală mult timp.
Pa, pa.
Nu stiu daca slabesti, dar e o mare prostie sa mananci 2 oua pe zi
PRESUPUNEM ca se slabeste un kg pe zi [desi nu cred ], tu tii dieta asta in jur de o saptamana
intr-o saptamana :14 oua
-> Ficat distrus
Mai gandeste`te
Dupa experienta,, balerina" urmeaza experienta,, balena". Cum crezi ca va reactiona organismul tau dupa ce vei incepe sa mananci normal? Nu poti trai toata viata cu acest regim.
Sunt de acord cu @Legiuitoarea. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si vezi ce zice acolo, ce trebuie sa contina o dieta sanatoasa pentru o persoana de varsta, inaltimea si greutatea ta. Si fa multa miscare. Si ouale (galbenusul) iti afecteaza grav colesterolul, consuma cel mult 2-3 pe saptamana.
Da slabesti. Dar daca nu ai grija pui la loc. Efectul eu-eu in acest caz e inevitabil. Eu nu te-as sfatui sa o tii. Daca tii mortis sa slabesti cu o dieta incearca sa o tii pe cea de 3 zile. Are cam acelasi efect pe care il vrei tu. Slabesti repede, dar tot asa de repede pui la loc. Mult succes in lupta cu kilogramele!
Nu-ti recomand, daca mananci asa, organismul tau se va obisnui cu stilul asta de alimentatie si cand vei manca altceva vei pune dublu kilogramele date jos
DaciaRomania întreabă: