| Mona2012 a întrebat:

A incercat cineva sa faca tratament pentru parul deteriorat? Am gasit pe internet ca maioneza fac bine la par.Este adevarat?

4 răspunsuri:
| selysol a răspuns:

Hei nu cred ca maioneza laughing dar acum nu stiu eu iti propun un tratament pentru par deteriorat pe care il poti face acasa intr-un bol amseteca ulei de masline cu un ou si miere (mierea este obtionala)amesteca bine si pune continutul pe parul uscat ( inainte de baie) tinel 30 de min sau o ora depinde cat timp ai la dispozitie il clatesti bine si il speli si mai bine happy sper ca te-am ajutatwinking

| PisicaAristocrata a răspuns:

Maioneza? N-am mai auzit.Par deteriorat in ce sens? Varfuri despicate? Daca da, rezolvi mergand sa il tunzi putin, sa iti taie din varfuri. Face bine masajul scalpului si un balsam/sampon bun pentru problema ta.O vreme e bine s-o lasi foarte moale cu produsele de styling si/sau placa de intins, uita chiar si de uscator, macar acum ca e vara si cald, lasa parul sa se usuce singur.

| Mirela77 a răspuns:

Masca tratament pentru par vopsit de la l'oreal este foarte buna.

| Mona2012 explică:

De 2 saptaman m-am tuns bob, dar nu este lucios, matasos.Al meu tot timpul, mai ales dupa ce fac baie sta cam asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres si nu imi spuneti sa il raresc pentru ca nu am de unde, am putin par pe cap, firul foarte subtire si se rupe usor. Daca il piaptan tot cam asa sta.

Întrebări similare