Nu te lua dupa toti care au raspuns inaintea mea, pasta de dinti nu e mereu buna (depinde de ce contine, mai exact cant mentol si alte chestii) unele te pot ajuta (nu te astepta peste noapte, poate intr-o saptamana) dar multe mai mult iti irita pielea din cauza anumitor substante. Depinde de fiecare, mai bine te duci la un dermatolog daca nu vrei sa ai niste regrete, ti-as recomanda creme dar acum chiar depinde (de exemplu am folosit o crema care la inceput aproape imi ardea fata dar cu timpul am inceput sa ma obisnuiesc si nu mi se parea mare lucru, nici nu simteam, dar cand a folosit-o maica-mea pe un cos s-a dat imediat cu apa pentru ca o ardea)
Cum au spus si altii, poti incerca cu o aspirina, si zynerit mi se pare okay, dar nu suntem la fel si poate nu merg lucrurile astea pentru tine.
Bafta
Pasta de dinti sau o crema din aceia cu actiune rapida pentru cosuri. Vin in tuburi mici de obicei si au o centratie mare de acid salicilic (aspirina).
sau poti pisa chiar tu o aspirina, s-o faci praf, si s-o pui pe cos. O lipsesti cu putina miere sau ceva de genul.
Da,da cu fond de ten pe cos noaptea inainte sa te culci si dimineata e gata, uscat. Sper ca te-a ajutat
Da,cu crema de fata anticuperozica de la Fares, se aplica doar noaptea pentru ca e alba ca varul.
Foloseste Tree tea oil (ulei de arbore de ceai), cate 1 picatura pe fiecare cos, imediat usuca si vindeca.
Buna,
Iti recomand din inima masca urmatoare: http://www.baaria.com/......20ml.html, o gasesti la plafar la pretul maxim de 10 lei. Te dai seara cu ea si o cureti dimineata, in functie de cos, acesta ori iti va trece complet ori isi va scadea considerabil din volum si culoarea rosie. E testata de mine si mereu apelez la ea cand imi apar monstruleti.
Uneori imi mai fac si o masca cu ulei de cocos(poti incerca si tea tree, e super bun pentru cosuri) si miere de albina.
Chiar merita sa o incerci pe cea de la VivaNatura, poti cauta review uri pozitive pe internet.
Nu incerca pasta de dinti. Vorbesc din experienta. Pe langa faptul ca-ti usuca cosul, iti va usca si pielea din jurul lui. Mie mi s-au format tot felul de cojite, pielea era rosie si ma durea cand vorbeam.
Uite ce folosesc eu: o aspirina pisata cu iaurt, lasata peste noapte. Foloseste amestecul asta vreo 2-3 zile si vei observa ca roseata se reduce si cosul se micsoreaza. Si nici nu usuca excesiv
BountyLoverXD întreabă: