Întrebare recomandată | Cristinaaa57 a întrebat:

A luat cineva pastile cu ulei de luminita? sunt bune pentru acnee?

Răspuns Câştigător
| Alrawan a răspuns:

Bună. Am avut probleme cu acneea timp de 4 ani, a fost groaznic. Am fost la dermatolog şi mi-a dat nişte creme şi săpunuri care în total erau aproape 4 mil. pe lună. Nu m-a ajutat la absolut nimic. Am încercat Zinerit, la mine nu a avut niciun efect. După am aflat de la o cunoştinţă că băiatul ei, s-a dat cu Mibazon, şi că într-o săptămân de dat în fiecare zi i-a trecut tot. E produs de la farmacia veterinară, dar dermatologii la care am fost şi pe internet, au spus că e bun şi că nu are efecte secundare, deci practic nu ai ce pierde dacă îl încerci. La început eram gen, nu o să îmi pun aşa ceva pe faţă niciodată. Acum crede-mă, sunt obsedată de el. Mai am foarte puţine coşuri, şi alea apar mai mult când se apropie perioada aia a lunii, în rest nu. Şi când îmi apare câte unu, pun seara mibazon şi până dimineaţa coşu e dus aproape în totalitate. Şi e doar 10 lei. Deci na, chiar nu ai ce pierde. merită să îl iei şi să te dai măcar de 2 ori cu el, să vezi dacă îşi face efectul, dacă nu îl poţi arunca laughing dar măcar încearcă happy mie una mi se pare un ''must have'' laughing îl cumpăr în fiecare lună. Nu ai ce pierde, succes happy

7 răspunsuri:
| Anonimm1204 a răspuns:

Buna pentru acnee este foarte fun ceaiul de musatel, eu cu el am scapat, seara tot timpul pui pe un servetel ceva si te tamponezi si se usuca si iti dispar :*

| OneeChann a răspuns:

Nu stiu. Nu am auzit de ele; D dar recomand uleiul de cimbru. Pui 1 picatura 2 in apa si tr dai pe fata. Pe mine m-a ajutat si produsele din DM adica : Balea - ANTI-PICKEL GEL si un produs de la alverde- CLEAR anti-pickel sos-serum, tot in balea. primul produs iti scoate si punctele negre si nu iti mai apar cosuri iar al doilea te dai doar pe zonele cu acnee. Acum nu mai am nimic pe fata. Imi mai apar 2-3 cand imi vine menstruatia. :3

| Florentina9210 a răspuns:

Degeaba iei pastile daca nu ai o alimentatie echilibrata. La mine a functionat perfect pentru acnee setul de la Effaclar Duo.

| kitty1984 a răspuns:

Incearca si mananca in fiecare zi drojdie de bere (care se pune in aluat sa cresca). Cantitate: cam cat o nuca pe zi, sau un cubulet din acela care se gaseste la market. Nu e prea buna la gust, dar face minuni. Vei vedea dupa aproximativ 1 saptamana.

| mariusalecsandrup a răspuns:

Sunt destul de bune

| malvinacroft a răspuns:

Sunt extraordinar de bune, cam singurele care functioneaza, pe intern. Si uleiul de luminita de seara, dat pe fata, extern adica, e extrem de bun.

| halftroled a răspuns:

Iti recomand un spray-urile / cremele de la avon