Buna. wow de la varsta ta te intereseaza moda! bv tie dar sa nu exagerezi.imbracate cat mai comod si accesibil... este dragut asorteul pe care ni l-ai prezentat dar cam extravagant incearca ceva simplu si frumos.bye
Cam ciudate combinatiile pe care le-ai facut tu.
a) pantaloni scurti albastri cu maieu alb,
b)pantaloni scurti roz cu un maieu sau bluza, albastra, alba, neagra sau roz,
c) imi place varianta ta.
Pantaloni scurti albi cu maieu portocaliu merge, fusta de blugi cu colantzi nu se mai poarta, renuntza la colantzi oricum e vara, rochita lucioasa mov merge, pantaloni scurti roz cu bluza rosie nu merg. daca is pantaloni scurti ia`ti un tricou nu bluza, si nu combina rozu cu rosu, sunt cele mai urate combinati de culori.Inlocuieste bluza rosie c`untricou sau maieu de culoare alba de exemplu sau crem, si pantaloni de blugi merge cu orice culoare de bluza
Ar trebui sa alegi culorile care se potrivesc( in combinatie) cum ar fi : galben cu verde, roz cu bleu, alb cu negru si multe aletele (asta daca vrei sa te imbraci in 2 culori). Mie nu imi place sa ma imbrac intr-o singura culoare, e cam...nu stiu...la fel...
Dragute combinatii, dar ca...mai gandeste-te in legatura cu culorile...
La cursurile de chitara sa nu ai nimic stramt pe tine si sa ai maneca scurta neaparat! maneca incurca la bataie si ciupitura...
Nu stiu de ce ar conta parerea noastra...doar tie trebuie sa-ti placa...trebuie sa te simti tu bine in ele...nu noi.
dragut. daca vrei un contrast mare incearca: verde cu rosu, albastru cu portocaliu, mov cu galben... dar sa le potrivesti bine. de ex: o rochita mov cu ceva galben la gat, pantaloni albastrii cu un tricou portocaliu deschis. culorile nu trebuie sa fie foarte stridente si in nici un caz nu mai mult de 3-4 culori. asorteaza, de exemplu, bluza cu pantofii sau cu o esarfa sau cu o agrafa. albul si negrul se pot asorta cu orice culoare. sa nu porti haine elegante ziua, la scoala in zilele obisnuite. sa nu te machiezi inca (arata oribil pana la o anumita varsta). sa porti haine curate si comode.