Nu sunt incomode deloc, insa depinde in ce scopuri le folosesti daca le folosesti pentru. schimbarea culorii ochiilor iti poate afecta corneea, dar daca sunt pentru vedere sunt sigure(daca respecti cerintele doctorului).Eu am lentile de contact pentru vedere de 8 ani si nu am patit nimic.Nu am vrut ochelari pentru ca te dor ingrozitor ochii.Dar consulta un oftalmolog inainte de a achizitiona(daca te hotarasti)Preturi:1500-1800 lei(pe mine m-au costat 1850 lei dar am avut probleme serioase de aceea ma costat mai mult! Sper ca te-am ajutat!
Pentru mine au fost incomode In mod normal stiu ca nu ar trebui sa fie, dar poate ale mele au avut ceva in neregula. Vedeam incetosat, si una aluneca... facea ochiul sa para ca se misca. Sa fie de calitate
Trbuie sa le inlocuiesti odata la 6 luni sau un an
si sunt si scumpe
asta mi-a spus doctora pentru ca si eu am vrut sa-mi pun
Nu sunt incomode, dar iti irita corneea, care poate duce la complicatii mari. Nu ti le recomand!
O prietena de'a mea poarta. Nu sunt, doar ca la inceput e normal sa iti lacrimeze ochii, pana te obisnuiesti.
Cand le iei, trebuie sa ai mainile curate, ca sa nu ti se duca bacteriile in ochi, si la fel si cand la scoti, trebuie sa te speli.
Dupa, le pui intr-o cutiuta si a doua zi, iar asa, te speli si le pui.
Sper ca te-am ajutat.
Peace ^.^♥
xilotto întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: