| SeNyS a întrebat:

A venit vara, o data cu ea si mersul la plaja. mi-e jena sa-mi descoper sanii mei... fttt mici. voi fetelor ce trucuri sau ce folositi(cele care nu sunt prea inzestrate de natura)pentru a arata cat de cat bine in costum de baie? Mulumesc... fundita

Răspuns Câştigător
| bianca a răspuns:

Daca nu suporti sutienul cu burete pentru ca se usuca foarte greu incearca sa iti cumperi un sutien cu volanase pentru a da impresia de volum in partea sanilor.
vei vedea ca rezultatele sunt pe marimea asteptarilor

te pup si iti doresc o vara minunata :* >big grin

10 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Ia-ti costum de baie cu push-up, ca si sutienul normal, sau cu bureti! eu asa am facut pana mi-au crescut.big grin

| Alexa_3478 a răspuns:

Foloseste un sutien cu burete, te va ajuta!winking
Funda?:*

| Unique a răspuns:

Sungura solutie ar fi sutienul cu burete mare happy

| BlueEyes a răspuns:

Buna! Pai, in primul rand sutienul de la costumul de baie sa fie cu push-up, evita-le pe cele cu burete(intra apa ii ei si dupa ce se usuca nu arata prea bine). Cel mai bine te avantajeaza cosumele din 2 culori, slipul dintr-o culoare inchisa, sutienul dintr-o culoare deschisawinkingPoarta costume de baie cu volanase, paiete sau aplicatii pe sutien. Da iluzia de bust mai marewinking. Cam atat stiu, sper ca te-a ajutat raspunsul meu! Succes in tot ceea ce faci!

| andreeaaa1 a răspuns:

Buna! Pai poti sa-ti pui un suine cu burete dar sa nu se cunoaca asa de tare... dar mai bine ar fi saporti o bustiera dupa parerea mea.
Succes!

| lavynika a răspuns:

Eu nu am aceasta problema, dar iti recomand un sutien cu push up.De asemenea nu opta pentru un sutien negru ci pentru unu deschis la culoare si cu niste volanase.

| aLaLa a răspuns:

Incearca un sutien cu cupe cu burete(mai gros), poate asa o sa te simti mai bine!

| scumpik010 a răspuns:

Nu e cazul meu, dar am o prietena cu care merg la plaja si aceasta si-a achizitionat(cumparat)un costum de baie care are la sutie un buretel mai gros(sa stii ca nici nu se observa).:*funditabig grin

| gabitza144 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie jena de sanii tai chiar daca sunt mici poti sa te duci la plaja si sa stai in costum de baie chiar daca ai sanii mici nu conteaza, ca sa ai sanii putin mai mari iti iei un un costum de baie si la sutien are burete, cauti prin magazine sutien cu burete si intrbi daca e pe vanzatoare daca are costume de baie dar sutienul sa fie cu burete intelegi si iti face sanii mai mari.alte solutii nu stiu si nu cred ca mai sunt adica ce poti sa faci daca ai sanii mici decat sa iei un sutien cu burete, sau daca nu gasesti poti sa nu-ti mai faci nimic si sa fi tu sanii mici sunt mai frumosi si naturali ce conteaza ca sunt mici nu mai fi jenata de chestia asta stai linistita ca o sa creasca cu timpu sper ca te-am ajutat pa pa

| death a răspuns:

Ai prefera să saliveze doţi cocalarii după tine? Mulţumeşte-te cu ce ai, pentru că o femeie nu se judecă numai după mărimea sânilor. Şi, dacă e aşa important pentru tine să arăţi ca un airbag de Logan, pune-ţi sutien cu burete sau push-up. Sigur găseşti genul ăsta de costume de baie.