| manuelaaa a întrebat:

A venit vara, si aveam parul destul de lung, dar din cauza calduri am hotarat sa il tai...mare greseala.Adica nu imi sta chiar asa de rau, e pana la umeri dar sta umflat si arata ciudat.Cum pot sa il fac sa creasca mai repede inapoi? Cum sa il fac sa nu se mai umfle?
nu vreau rasp gen: cere nu stiu ce de la coafor, tunde-te in fiecare saptamana la varfuri etc. chiar nu as putea sa ma duc la coafor mai mult de odata pe luna. Vreau chestii originale care primesc FUNDITA 100%

Răspuns Câştigător
| deeeeeeaaa a răspuns:

. aceeasi greseala am facut-o si eu. ca sa creasca mai repede. pai nu stiu. incearca mastile cu ulei de ricin. si poti lua si anumite vitamine pentru cresterea parului.

ca sa nù` ti se mai umfle.nu stiu. incearca placa de par.
. ti-al arde tare .dar.frm costa.

poti sa ti-al prinzi in diferite cozi. fele de fel de coafuri suntbatting eyelashes

:Xlove struck

puuup love struck

5 răspunsuri:
| CookieTsang a răspuns:

Sunt anumite spray-uri si balsamuri. poti sa te duci la coafor si sa intrebi.asta ar fi cel mai usor... apoi ar fi extensiile...

| albinuta_2886 a răspuns:

Si eu am patit la fel. Aveam parul lung si drept si dupa ce m-am tuns mi se infoia si treptat a devenit cret. Ca sa nu se mai umfle il dau cu spuma cand e ud. Si e de preferat sa eviti umiditatea. Eu mereu imi prind parul cand afara aerul e mai umed pentru ca se umfla si arata foarte aiurea.

| VisezInNonCulori a răspuns:

Pai ai putea sa ti-l faci cu placa, ca sa nu mai se umfle ( el se va obisnuii cu placa, si se va mai indrepta cu timpul ), iar sa iti creasca mai repede, foloseste uleiul de ricin care conţine ricină o substanţă cu efect purgativ. Pe langa utilizarea lui in medicina, uleiul de ricin este extins folosit in industria chimica, posedand o caracteristica unica, ce consta in existenta unei grupe hidroxil "-OH", legata de lantul de carbon. Aceasta ii confera vascozitatea ridicata si solubilitatea in alcool la temperaturi relativ mici. In Brazilia, ricinul este o planta care se DEZVOLTA IN ABUNDENTA. happy funda?

| piticutzza a răspuns:

Pai incearca sa til intinisi. si date cu spuma de par. iar dupa ce l-ai intins date cu ficsativ sati steie mai mult. si ca sa-ti creasca mai repede taieti din varfuri. asa o sa-ti creasca mult mai repede big grin

| CriS_9436 a răspuns:

Eu zic sa folosesti placa tongue