Pai victoriei ii sta bine, normal, dapi nu stiu ce sa zic, poti sa incerci dar risti f mult sa iti para rau mai tarziu, dar daca vrei o schimbare e o idee, bafta
Tunsoarea e super... daca tie iti place si crezi ca iti sta bine atunci nu cred ca ai nimic de pierdut si din avatarul tau se vede ca esti slabutza deci cred ca ti se potriveste.Bafta!
E super tunsoarea nu cred ca e prea scurt daca tie iti place...
oricum intr-o parte e mai lung un pic.mie una imi place tunsoarea:pas incercaodar deocamdata mi s-a pus pata sa-mi las parul mare.toti barbatii [ana si profu de romana spune ca fetele cu parul lung sunt mai frumoasesi mai atragatoare sa vad cat rezist pentru ca e greu de intretinut un par lung
Hi...mda...am acelasi look ca al Victoriei insa te avertizez:trebuie sa fie foarte ingrijit si necesita ult timppoti sa incerci si poti sa ii ceri hair-stylist-ului sa ti-l faca mai lung.Succes
Pai depinde si de forma fetei tale, depinde de greutatea corporala. Daca ai forma fetei ca a victoriei beckham si esti slabuta iti sta bine.
te pup
E superba tunsoarea pun pariu ca iti va sta grozav. e foarte portivita pentru vara :X fundita?
Biby întreabă: