| Ioana921 a întrebat:

A vrea sa imi fac masca aceea pentru decolorare natura a parului: miere, ulei de maslina si apa, doar ca am o mica dilema,, la radacini este mai deschid decat la varfuri, oare sa aplic de la radacina sau mai jos ca sa se uniformizeze? Fetelor astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
| crissa20 a răspuns:

Poti incerca aceasta masca si adauga la ea zeama de lamaie, si galbenus de ou, iar,, apa'' inlocuieste-o cu apa oxigenata! iar dupa ce clatesti parul limpezeste-l cu ceai de musetel! odata aplicata aceasta masca de 3 ori pe saptamana, parul se deschide cu un ton la fiecare 3 saptamani de folosire! iar referitor la intrebarea ta, poti aplica aceasta masca cum vrei tu, depinde de ce rezultate vrei! totusi te sfatuiesc sa o aplici pe tot parul! bafta cu decoloratul!

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu stiu unde ai auzit, dar nici mierea, nici uleiul de masline si cu atat mai putin apa nu au absolut nicio putere de deschidere a parului, masca asta e doar pentru hidratare.
Metode naturale de decolorare a parului sunt lamaia si ceaiul de musetel, dar nu deschid cu mai mult de 1 ton si asta dupa luni intregi de folosire.

| Ioana921 explică (pentru Bondarel99):

Tocmai a incercat o prietena si de aceea stiu ca da rezultate, mersi pentru sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu au o putere de deschidere aceste ingrediente.
Ceaiul de musetel deschide mult parul.
Te pup!