Pai sa ti fie invatatura de minte, pentru ca nu te ai informat corect si bine inainte sa te grabesti sa slabesti intr un timp foarte scurt si foarte mult totodata! Asa Ca cine sa te mai ajute acum decit bunul Dumnezeu cand i se o face mila de tine!)))
Iti recomandam sa incerci gelul cryo pentru slabit din gama Gerovital Body Slim.Este un gel bogat în principii active naturale care luptă împotriva efectelor celulitei şi asigură remodelarea corporală.
Exerciţiile fizice sau dieta alimentară pot deveni mai eficiente dacă sunt însoţite de masaj.(http://farmec.ro/produse/corp/cryo-gel-modelant-pentru-slabit-62.html)
Si eu sunt aproape in aceeasi situatie ca a ta. Nu cred in cremele alea sau cine stie ce prostii, la un moment dat incercasem crema anticelulitica si cu un aparat Relax & Tone . Eu am inceput sa fac exercitii, sa alerg, si as vrea sa imi fac abonament la sala. Eu cred ca sportul este cel care te ajuta intotdeauna cu problema asta. Oricum, toata lumea are celulita, mai mult sau mai putin, dar ea exista si nu poti sa scapi de ea definitiv. Pana una alta, cum am spus, sportul e solutia.
Iti doresc multa bafta!
Si ai observat vreun rezultat pana acum cu acea crema?
Foarte putin. Prefer sa fac exercitii decat sa m-apuce nervii cu ala. dar cat de bine actioneaza depinde de la fata la fata
Buna. da poti scapa si mai bine du-te si la medic sa nu ai celulele alea care nu te lasa sa te ingrasi dupa o varsta...
bafta
Celulita este ceva foarte neplacut ...http://www.lifecare-produse.ro/.intra pe acest site si cauta crema ani-celulitica din gama Hraucer ...in fiecare seara fa un dus cald, spre fierbinte si da-te cu crema aceea. dupa care te bagi in patura.o sa simti ca te frige ..la mine a functionat si merge sa faci si sport e mult mai bine.te ajuta sa slabesti mai repede;).
Mama este reprezentat la life-care. si am acea crema am inceput sa o folosesc de 2 zile, sper sa aiba rezultate :-s
Aoleo. asa de neplacut este? stiai ca din 100 de femei vreo 90 au celulita? e ceva foarte comun, apare extrem de des, si e mai mult o afectiune decat o chestie estetica. dar la 13 ani ai tai nu stii mai mult decat vezi in reviste sau la tv. ai impresia ca cracii vedelor alea chiar arata asa? news flash, pana si cele mai mari vedete, cele mai bogate, care-si permit orice creme si orice tratamente. tot au celulita. asa ca poti sa te duci tare cu crema ta care nu face nimic, sau face pentru timp scurt. numai rahaturi aveti in cap. si uite. pe mine ca baiat NU MA DERANJEAZA celulita, ma deranjeaza femeile frustrare ca au asa ceva, si ma enerveaza sa le aud plagandu-seeee vaaaai ce celulita ammm. Bine, pa!
Scumpule, stiu ca celulita este ceva foarte comun si k picioarele celor din reviste si tv sunt foarte 'photoshopate', dar nici nu curge celulita pe ele, isi permit masaje speciale care chiar functioneaza.
NU am 13 ani! si nu ma plangeam de celulita pana acum putin timp cand nu era asa mare panica. Daca ai fi fata bag mana in foc, k ai face la fel, mai ales daca ti-ar pasa de imaginea ta. DAR nu inteleg de ce te bagi in seama aiurea si mai ales pe un ton rautacios. Stai in banca ta!
Si ai avut vreun rezultat pana acum? Si... fara suparare, ce varsta ai?
Esti baiat, in primul rand ..deasta spui asa
O folosesc abia de 2 zile. astept rezultate. pe care sper sa le am, chiar daca nu prea cred nici eu in cremele astea 'minune'
am 16 ani
Unde m-am bagat in seama aiurea? cand postezi ceva, pe un domeniu public, mai asteapta-te ca nu toata lumea sa fie de acord cu tine. si am folosit un to rautacios pentru ca ai folosit tu sintagma "este foarte neplacut". poate m-am saturat sa va tot aud cum va plangeti din cele mai mari prostiiiiiiiiiiiiiii. va bateti capul cu celulita (nimeni n-are nimic impotriva), va bateti capul cu aripioarele alea din parti (le adoram) samd. eu inteleg ca imaginea conteaza, dar deja exagerati. mai sunt si alte lucruri importante...
Cum ai slabit? si in cat timp? as vrea sa dau si eu jos 5 kg..am 60 kg la 1, 71. pup
madelf întreabă: