| ferete a întrebat:

Aaa da pana la urma cand ii halloweeeenul ala ca-s nervoasa si imi vine sa va dau 7 peste cap! x-( x-? pentru ca am fost la bunica si am gatit aaaa thinking nimica cu... cui pasa'? voi sa-mi ziceti ca de nu va crap! x-( si ce faceti la anul? eu stiu exact!winking

Răspuns Câştigător
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună!
Hallowenul a fost pe 29.
Baftă!

4 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Ce-ai mai?! suntem noi de vina ca nu stii tu pe cat e Haloweenul? calmeaza-te ca si eu pot sa iti trag una! si,poti cauta si tu singurica pe net!
,, aaa, dar pana la urma cand ii halloweeeeeenul ala ca-s nervoasa si imi vine sa va dau 7 peste cap!"
rolling on the floorrolling on the flooruuuu, mor aici de fricalaughing
,, ziceti-mi ca de nu va crap!"
ma doare-n cot ca ma crapi tu!

| χZαнαяєℓ a răspuns:

Tu ai probleme cu capul? Credeai că ne interesează că esti nervoasă? Şi dacă ai fost la bunica ta şi ai gătit, ce? Tu ar trebui să spui pur şi simplu Când a fost halowenul? Şi în plus dacă ne spui ca ne dai 7 peste cap crezi că ne sperii. Haii.

| Keepcalmandloveme a răspuns:

Pe 29.Hai pa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi fata, daca esti nervoasa calmeaza-te, si nu incurca haloweenul cu anul nou, ca nu se sfirseste anul cu venirea haloweenului. si la anul nu stiu ce o sa fac, probabil o sa fiu in banca la scoala, iar in vacanta o sa stau cu prietenii la drum pina cand o sa vina dimineata. Hai fii calma si nu te mai stresa din cauza unor probleme de mici importantawinking happy