| Ella3133 a întrebat:

Acea baza pentru fard de pleoape de la avon este bun? In sensul ca "face" fardul sa stea pentru o perioada lunga de timp?(Ma refer la maxim 5 ore, ca na...)

3 răspunsuri:
| MirunaL2002 a răspuns:

Da, e destul de buna eu sunt multumita

| AutumnDay a răspuns:

Relativ ok, dar se intinde extrem de greu si trebuie aplicat extreeeem de putin, altfel o sa arati de parca te-ai fi dat cu cel mai deschis fond de ten amestecat cu var pe ochi.
Pentru mine, nu isi merita pe deplin banii. Poti incerca mai degraba baza pentru machiaj normala, din cea care se aplica si pe restul fetei, aceea este mai buna. Eu am de la Oriflame, gama The One.

| Ana9999 a răspuns:

Intr-adevar, se intinde un pic mai greu si trebuie sa aplici o cantitate foarte mica. Dar, da, fardurile rezista mai mult de 5 ore chiar, depinde si ce farduri ai, eu de exemplu cu cele de la Sleek nu am avut niciodata probleme si cred ca am incercat si ceva de la Miss Sporty si rezistasera toata ziua fara sa se stranga in pliu. Un minus as fi faptul ca nu accentueaza culoarea, asa cum fac alte baze, cel putin eu nu am observat o diferenta de pigmentatie in sensul bun dupa aplicarea ei, dar nici in sens rau. Daca vrei ceva cu adevarat bun, recomand bazele pentru farduri de pleoape de la Nyx, costa ceva mai mult, dar merita, mai ales ca un borcanel te tine si 2 ani.