Hai mai, nu te descuraja, gasesti tu unul care sa se uite la tine si sa nu se sperie. n-oi fi u chiar asa de hada.
presupun ca ai sa auzi numai pudibonderii de la majoritatea care-ti vor raspunde.sa nu te amagesti, majoritatea se vor uita ciudat la tine.si eu am 22 de ani si imi cunosc specia:suntem aproape la fel de superficiali ca voi fetele.
dar eu, totusi zic sa-l privesti ca pe un avantaj:ii vei indeparta mult mai usor pe aceia care te percep doar ca pe un obiect sexual, ca pe un trofeu.astfel iti va fi mult mai usor sa-i gasesti pe cei care tin la tine pentru felul tau de a fi, ci nu pentru cum arati
Am si eu aparat dentar dar nu e fix totusi trebuie sa il port mereu si eu ma gandesc mereu la aceasta problema. La un momendat mi-am spus ca acest mic defect nu poate sta in calea iubirii adevarate asa ca cel ce ma paraseste din acest motiv nu ma iubea si doar voia doar o aventura cu mine. Asa ca treci peste daca te paraseste. Mai bine un an mai putin atragatoare si apoi toata viata frumoasa decat toata viata cu dintii urati.
Pe mine nu m-ai pune pe fuga, si am o varsta apropiata de a ta. Totusi sper ca nu il vei purta toata viata, ca atunci nu fug, dar ma departez. Daca e chestie de cativa ani, e chestie de inteles (in umila mea parere).
... si care`i faza daca ai aparat lol ii spre binele tau cine te iubeste de iubeste asa cum esti tu... :-J nu`ti mai fa problemee
Nu iti fa probleme adica daca te place o sa te placa si cu aparat.Si oricum e o chestie trecatoare
eu cred ca, purtand aparatul dentar arati ca esti preocupata de igiena personala, ca iti ingrijesti dintii asa cum trebuie.eu mi am pus aparat dentar fix acum cateva zile. e adevarat ca in prima zi mi a fost rusine sa zambesc gandindu ma ca prietenii mei o sa rada de mine, insa toti mi au spus ca arat simpatic si ca nu e o rusine. uneori mai fac glumite pe tema asta dar stiu ca nu e nimic mai mult decat o gluma (f nereusita). ai incredere in tine si daca cineva iti spune ceva legat de "sarmele "tale raspunde si tu tot cu o gluma.
Am avut aparat dentar 4 ani și l-am dat jos recent.
Nu se schimba nimic iar dacă un băiat te place cu adevărat eu cred ca poate sa treacă cu vederea "sârmele"
Hmm...mie mi se pare un lucru absolut normal sa ai probleme cu dintii si si porti aparat dentar.Cei care fug mi se par niste PORCI si nu trebuie luati in seama.
Fundita?