Buna!
Intrebarea ta m-a pus putin pe ganduri . Deci, uite cum gandesc eu (sunt 2 solutii) :
1. S-ar putea sa nu ti se vada gleznele, daca in partea de sus, unde vine materialul pus pe ele NU este stramt. Daca e lejera glezna, cu siguranta nu va observa nimeni.
2. Daca materialul este stramt in partea unde e glezna, atunci s-ar putea sa observe lumea... Oricum, ar trebui sa le probezi, sa te duci cu o prietena care sa-ti spuna parerea ei despre cum iti vin.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*
xoxo
Funda?
Da, subtiaza dar nu chiar acest gen. Incearca unele cu barete in sus pe picior, ca asa va pune in evidenta grosimea.
Bineinteles ca da, dupa cum a spus si @ladygaga, acopera gleznele si nu se mai vad ca sunt asa groase.
Pai eu zis ca da pentru ca nu lasa la vedere glezna, si ti-o maschiaza in acelasi timp. Sper ca ti-am fost de ajutor
Depinde. Nu ai aratat un anume model. Cele de pe primul rand nu cred ca ar arata frumos pe un piciorus mai gros, insa ultima poza de pe randul al doi-lea da De pe randul 3, primele doua de asemenea ar mai merge. Daca ai gleznele groase, nu trebuie sa le ascunzi in totalitate ci sa le maschezi putin, cu gust.
Buna, nu neaparat, poate este pe marime. daca nu probabil este pentru o glezna mai groasa.