Eu am folosit Acnezine crema, credeti-ma ca starea s-a inrautatit, nu v-o recomand, este cel mai prost produs peste care am dat, cosurile s-au inflamat si mi-au aparut si pete pe fata, cei care spun ca acnezine crema este buna nu sunt decat distribuitorii acestui produs, normal vor sa-si vanda produsul, am crezut ca nu-mi prieste mie si daca tot am dat banii pe crema m-am gandit sa le-o dau si prieteniilor mei care se confrunta cu aceeasi problema, bineinteles ca au patit ca si mine. Daca intr-adevar vreti sa incercati acest produs lasati-mi niste date de contact si v-o dau gratis. Sper sa intrati in posesia acestui mesaj, si faceti ce credeti ca-i mai bine. Sanatate tuturor!
Buna ziua. As dori sa incerc Acnezine crema si am vazut ca o persoana care a postat aici a zis: "Daca intr-adevar vreti sa incercati acest produs lasati-mi niste date de contact si v-o dau gratis". As dori sa stiu daca mai e valabila oferta si in caz afirmativ o sa-i las niste date de contact. Daca mai e valabila oferta si e de acord sa imi trimita crema, o sa-i fiu foarte recunoscator. Multumesc anticipat.
Buna ziua. As dori sa incerc Acnezine crema si am vazut oferta unui utilizator anonim "Daca intr-adevar vreti sa incercati acest produs lasati-mi niste date de contact si v-o dau gratis". As dori sa stiu daca oferta mai este valabila si in caz afirmativ o sa-i zic datele de contact. Multumesc anticipat.
Eu am folosit crema si gelul. Pt mine cel mai bun este Acnezine Spot Gel.
Sunt foarte multe tratamente. Cel mai bine ar fi sa-ti recomande un medic pentru ca depinde de tenul fiecaruia.
La inceput am folosit mai multe tipuri de unguente, pana am ajuns la medicul de familie casre m-a indrumat cel mai bine.