E posibil sa fi avut o reactie adversa (o iritatie), revin-o la samponul pe care il foloseai inainte si daca dupa cateva spalari nu iti va trece, mergi la un dermatalog sa iti dea un tratament.
Pai, verisoara mea folosea sampon de la avon si a inceput sa ii apara matreata, dupa a inceput sa se spele cu wash&go si acum nu mai are.
Nu mai folosi acel sampon deoarece iti irita salpul.eu zic sa mergi la un dermatolog. el sigur o sa stie cum sa te scape d iritatie
Depinde de fiecare in parte. sa stii sa-ti alegi samponul potrivit tipului tau de par si sa dai peste un reprezentant care nu urmareste neaparat sa ia bani de pe oameni. Am o clienta care foloseste sampon din gama Advance Techinques si e foarte multumita(chiar a scapat de matreata ca avea problema in acest gen)(ambalaj culoare albastru deschis). O alta foloseste cel de culoare verde (ambalaj) si e de asemenea multumita. Acuma eu ii intreb tot timpul daca sunt ok si multumiti de produse, si pana acu nu s-a plans nimeni, deoarece m-au intrebat in prealabil ce le recomand.
Eu zic totusi sa nu mai folosesti sampon de la Avon, daca iti face atat de rau... Ty ty. id_mess: pop.andreeac
Depinde...nu la toti e la fel foloseste Clear anti-matreata si dupa 3 spalari aproximativ o sa iti treaca
proprie experienta
Buna! incearca sa te speli cu garnier dar sa folosesti si balsam.iti dau un sfat nu mai lua creme sampoane de la avon