Da! Eram la suc cu prietenul acum ceva timp in urma, si m-a abordat o tipa :"Nu te supara, esti cumva actrita?" M-am uitat lung la ea si i-am zis nuuu... dupa care mi-a spus ca am fata de actrita, mi-a dat cartea ei de vizita si mi-a promis ca ma cheama la un casting.
Unii spun ca aduc cu Alexandra Ungureanu, altii cu Nelly Furtado iar cei mai multi cu Laura Paussini.
Da, cu Alice Cullen din Twilight, noua mea tunsoare este ca a ei si multi prieteni mi-au zis ca seman cu ea, si acum 2 ani am vazut A Cinderella story cu Hillary Duff(Sam in film) si am luat o poza cu ea si am icarcat-o in telefon si o prietena m-a intrebat "-aici unde erai?-pai nu-s eu.-ba tu esti!-nu e o actrita.-aaaaaaa, semeni cu ea.
Da...eu semnamam cu Amramburica pana prin clasa a 6-a...nu de putine ori eram oprita pe strada de copii sau de parinti intrebandu-ma foarte mirati si entuziasmati daca nu cumva sunt eu Abramburica...ma simteam tare bine pe vremea aia ca doar si eu ma uitam la Magician
Mi-a zis o colega ca seman cu Iuliana Tudor... apoi mai toate au avut aceasta parere...am mers si eu acasa si am cautat-o pe google...
insa nu m-am hotarat daca seman sau nu
Prin liceu, profa de engleza pe care nu o suportam pentru ca ne lua mereu la misto, mi-a spus ca seman cu Daniela Nane.acum nu stiu sigur daca mai seman cu ea, nu am mai vazut-o.
Munkyfunky întreabă:
DaciaRomania întreabă: