| christian a întrebat:

Acum vine continuarea intrebarii anterioare: Vi s-a spus ca semanati cu vreun actor/actrita, cantaret/cantareata sau oricare alta persoana publica?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Da! Eram la suc cu prietenul acum ceva timp in urma, si m-a abordat o tipa :"Nu te supara, esti cumva actrita?" M-am uitat lung la ea si i-am zis nuuu... dupa care mi-a spus ca am fata de actrita, mi-a dat cartea ei de vizita si mi-a promis ca ma cheama la un casting.laughing
Unii spun ca aduc cu Alexandra Ungureanu, altii cu Nelly Furtado iar cei mai multi cu Laura Paussini.

20 răspunsuri:
| alexam a răspuns:

Da, cica semanam cu Nelly Furtado... prin liceu... big grin

| gabrielutzu a răspuns:

Da, cu Harry Potter.

| Wtf9000 a răspuns:

Da, toata lumea imi zice ca Brad Pitt seamana cu mine.winking

| Bishop a răspuns:

Da, cu Alice Cullen din Twilight, noua mea tunsoare este ca a ei si multi prieteni mi-au zis ca seman cu ea, si acum 2 ani am vazut A Cinderella story cu Hillary Duff(Sam in film) si am luat o poza cu ea si am icarcat-o in telefon si o prietena m-a intrebat "-aici unde erai?-pai nu-s eu.-ba tu esti!-nu e o actrita.-aaaaaaa, semeni cu ea. laughing

| Ben. a răspuns:

Q danny de vito

| Ben. a răspuns:

Pt anna: eu am crezut ca sunt pozele lui paussini! fara misto.

| cotzobel a răspuns:

Mie imi spune lumea ca seman cu jennie garth cea din beverly hillshappy

Anna
| Anna a răspuns:

Serioslaughing? Chiar asa "plagiatoare" ma crezilaughing?

| astrolutza a răspuns:

Da...eu semnamam cu Amramburica pana prin clasa a 6-a...nu de putine ori eram oprita pe strada de copii sau de parinti intrebandu-ma foarte mirati si entuziasmati daca nu cumva sunt eu Abramburica...ma simteam tare bine pe vremea aia ca doar si eu ma uitam la Magician big grin

| christian explică:

Mie mi se spune cand Justin cand Smileytongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da, cu Xena prințesa războinica.
Pa, pa

| davvid a răspuns:

Si eu cu tarcanlaughing) Glumesc.Cu enrique iglesiastongue

Janina
| Janina a răspuns:

Mi-a zis o colega ca seman cu Iuliana Tudor... apoi mai toate au avut aceasta parere...am mers si eu acasa si am cautat-o pe google...
insa nu m-am hotarat daca seman sau nu straight face

| Dl.Inginer a răspuns:

Cu justin timberlake..cand sunt tuns la 1tongue

| beba a răspuns:

NusadNu e drept, vreau si eucrying!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

blushing cu Mirabela Dauer si, bine de tot.

| oooooooo a răspuns:

Prin liceu, profa de engleza pe care nu o suportam pentru ca ne lua mereu la misto, mi-a spus ca seman cu Daniela Nane.acum nu stiu sigur daca mai seman cu ea, nu am mai vazut-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi s-a spus ca seman cu Mya...cantareata, cu toate ca nu sunt mulatra big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap. cu Ashley Greene. sunt timida, micuta si suptirika. Am parul ei, dar un pic mai lung. O iubesc >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea dar multi baieti ma confunda cu altcineva desi nu-i cunosc se iau in vorba cu mine si imi spun diferite numa cum ar fi pe mine ma cheama maria si imi spun elena sau sonia apoi pleaca ciuda nu?