Dacă iei în continuare o să scapi de acnee, iar dacă te ajută să te și sinucizi, vei fi un mort frumos, fără coșuri pe față.
Nodul în gât vine tot de acolo.
Citește și aplică,
Învinge depresia, de Robert L. Leahy, Editura For You, 2012.
Pentru coșuri schimbă dieta, mai puțină carne și mai multe fructe și salate, timp de 6 luni.
Mersi șefu!?
Ei... Uite un răspuns inteligent.
Doamna doctor cred că a vrut să mă omoare.
Ei, nu chiar de chiar, a dat și ea ce a știut.
Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Sotret, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Sotret, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Sotret, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Este în regulă. Am să trimit.