| AlinutzaRouz a întrebat:

Ador tricourile si in fiecare toamna mi-e greu sa ma despart de ele, dar ieri mi-a venit o idee super: ce ar fi daca as purta unele tricouri( numai cele care arata bine, normal) peste o helanca alba? Ce parere aveti, voi arata penibil?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu, dacă potriveşti culorile.
Încă se mai poartă acest stil de combinaţii. E ceva foarte sport.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Merge foarte bine numai sa combini frumos culorile. Poti purta si o maleta neagra sau sa fie alta culoare dar combinata frumos cu tricoul. Asta presupue sa ai incaltainte sport. Totusi daca vrei pantofi poti pune peste tricou maneci. sper ca stii la ce ma refer.

| arysa a răspuns:

Si eu fac la fel numai ca iau tricourile peste o helanca neagrawinking

| alexdop21 a răspuns:

Eu unu si iarna port tricouri, pentru ca imi iau o geaca mai groasa si pe sub geaca aia imi iau doar un tricou!

| anda_1885 a răspuns:

Sunt multi care se imbrak asa, si imi plc cum arata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles ca nu...anumite tricouri arata foarte bine peste anumite bluzite, dar ai grija cum te asortezi si nu purta combinatia asta cu pantofi ca atunci vei arata penibil.

| Kazumi a răspuns:

Nu, chiar vei arata super. Poti purta tricoul chiar si peste helancile colorate.Eu asa ma imbrac la antrenament.Doar sa nu porti asta cu pantofi ca nu va merge.

| r0xana a răspuns:

DA SI NU mai mult NU.
Nu toate tricourile tale arata la fel. Unele vor pica bine pe helancuta si va crea iluzia unei bluzite-O. K pana aici. Dar cum tie iti plac tricourile presupun ca ai o colectiehee hee si nu cred ca toate au acelasi croiala.Deci unele nu o sa pice asa de bine si se vor vedea urat.Iti propun ca in zile de toamna mai ``calduroase`` sa le porti si apoi sa mai adaugi haine mai subtiri.Sa le suprapui.Iti va cald si vei purta si tricouriwinking.

| rocky a răspuns:

Eu cred ca daca, vei gasi un tricou care sa fie pus in relief de helanca, vei arata bine

| cady a răspuns:

Nu e penibil... iar helanca nu trebuie sa fie neaparat alba... trebuie sa se asorteze cu tricoul... si eu mai purtam asa ceva prin liceu, si chiar prin facultate... si probabil, daca as mai avea in garderoba helanci, as mai purta si acum... dar acum prefer tricou si hanorac...